onsdag 27. mars 2013

WWTND?


Vi har vært på Harestua i dag (igjen) og nytt det deilige påskeværet vi er så heldige å ha. Da er det vanskelig å ikke glede seg til vi kan sitte i solveggen utenfor vårt eget hus. Vi syns området er så fint og gleder oss mer og mer til å flytte for hver gang vi er der.


Sjekk den utsikten da! Så spørs det bare wwtnd - what will the neighbors do? Det skal jo bygges noen hus foran her også, men arkitekten tror at utsikten vår vil bli fin likevel siden vi skal bygge oppå en knaus.
I bakkant av tomta har vi bare skog så soveromsutsikten blir i hvert fall ikke forstyrra av nabohus.Snakk om å leve ut drømmen! Vi er så utrolig takknemlige for at vi har muligheten! Forhåpentligvis skjer det mer konkrete ting på byggefronten snart, for de av dere som begynner å bli lei utsiktsbilder, vyer og drømmer.


Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

 1. Skal si dere går spennende tider i møte☺ Nå gleder vi oss til tegninger og smarte løsninger, OG til å se tomta uten snø! Hvor grønt og fint kan det egentlig bli på Harestua? Når er det estimert byggestart i området?
  -tante A-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja nesten litt for spennende! Hele Hadeland er veldig grønt og fint, så det blir nok veldig fine bilder herfra uten snø også ;) Alle som kjøper tomt på dette feltet forplikter seg til å påbegynne bygging i løpet av 3 år. Med andre ord blir det jo bygging i noen år framover, men forhåpentligvis ikke så alt for lenge. For vår del ser vi for oss å sette i gang til sommeren, og innflytt jan/feb neste år, men alt kommer jo an på hvor lang tid vi trenger med arkitekten og hvor lang tid kommunen bruker på å gi oss igangsettelsestillatelse.
   Klem L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...