torsdag 25. april 2013

Bokhylla i mitt hjerte

Mens vi venter på hustegningene kjører jeg altså en liten oppussingsføljetong hvor jeg viser fram leiligheta vår. Tidligere har jeg skrevet om kjøkkenet og soverommet. Nå står bokhylla vår for tur. Helt siden jeg var liten har jeg elsket bøker, bokhandler og bibliotek. Der vi bodde var det en bokhandel som delte lokaler med en lekebutikk, og der måtte vi selvfølgelig alltid innom. Leselysten har dessverre tapt seg litt med årene. Jeg tror det er noe med at jeg savner å bli fanget av historien sånn som jeg ble før. Min livlige fantasi gjorde at jeg kunne leve meg inn i historien og glemme alt rundt meg, men det greier jeg ikke lenger. Kjærligheten for bøkene og bibliotekene har imidlertid ikke blitt noe mindre, så når vi skulle pusse opp var det én ting jeg var skikkelig bestemt på at vi måtte ha: plassbygd bokhylle.

Er den ikke fin? Jeg tegnet den selv, også er den bygget av mdf-plater og min hendige snekker-fetter Arthur med god hjelp av Lars.

Som dere kan se har vi mange humoristiske og barnslige innslag i vårt interiør. Vi liker rett og slett å omgi oss med ting som får oss til å smile. Jeg kan informere om at av ting som ikke vises på bildet finnes det blant mye annet to radiostyrte biler og en legoborg, så da skjønner dere tegninga. Nevøen vår på 9 år sa veldig fornøyd at det ser ut som en lekebutikk hjemme hos oss forrige gang han var på besøk, og det er et skussmål vi tar i mot med glede. Alt er selvfølgelig lov til å leke med!


Lars samler på Kidrobot sine Simpsons-figurer, og noen syns nok at jeg er en veldig snill kjæreste som lar ham ha de fremme. Sannheten er at selv om jeg ikke er noen stor Simpsons-fan, så kan jeg ikke annet enn å synes at disse er skikkelig kule. Dessuten så bor vi jo sammen, og det skal jo vises at vi bor her begge to. Lars på sin side er for eksempel ingen stor Hello Kitty-fan, men lever godt med figurene mine, så vi gir og tar litt begge to.

Noen av dere legger sikkert merke til at det er mye film i bokhylla vår, antakeligvis ganske mange flere enn bøker. Det er fordi vi er veldig glad i å se både film og tv-serier. I huset vi skal bygge blir det en skikkelig hjemmekino og det gleder vi oss masse til! Siden jeg er så glad i å se på TV er nok jeg en del av minoriteten interiørbloggere som ikke syns TVn er et nødvendig onde (sånn i interiøret altså). Det er nok derfor muligheter for at jeg viser fram både hvordan vi har gjort det i leiligheta, og skriver litt om hvordan vi kommer til å bygge hjemmekino i huset.

Lina (@omgdeterlina)

8 kommentarer:

 1. Elsker interiøret deres! Så lekent og stilfult!

  SvarSlett
  Svar
  1. For en hyggelig hilsen å legge igjen, tusen takk det setter jeg virkelig pris på! Veldig artig å kunne være til inspirasjon :)
   Lina

   Slett
 2. Ja, den e virkelig flott. Synd den ikkje kan flyttes på.... Klem fra mamsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, men snekker-fetteren syns heldigvis det va gøy og e klar for nye oppdrag i nyhuset :)

   Slett
 3. Lina, Lina ♥ Skal si du er en iherdig blogger. Det er utrolig moro å se hvordan du bor nå, og hvordan du da IKKE skal bo om ett års tid. Mye stilige løsninger du og Lars har allerede, og tanken på hvordan dere planlegger ett helt nytt rede er spennende. Tanta de er forøvrig inne i en "shoppestopp" periode.... Den har vart noen måneder nå, og med alt man faktisk har i skapene sine, er det ingen fare med hva man kan kle på seg. Da er det vel sånn i interiørverdenen også, bruk det man har, evt det andre ikke har bruk for! Lykke til videre!
  God klem fra tante Anne♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, æ syns det e kjempeartig, og skulle jo begynt for lenge sida :) Glede mæ til vi har nåkka å vise fram på husfronten også da, ikke bare kordan vi har det no, men det e folk innom og les, så dem like visst det æ skriv om! Kor flink du e som har shoppestopp, det kan være sunt innimellom for både sjela og økonomien tror æ! God klem tilbake, og tusen takk for kommentaren, det e så stas med tilbakemeldinge!

   Slett
 4. Så utrolig fin bokhylle!! Dere har jo virkelig gjort en kjempejobb - nesten synd dere skal flytte fra dette;) Også liker jeg den lekne stilen veldig godt;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja vi syns det er litt trist selv, og er glad det tar litt tid å bygge et hus så vi får vent oss til tanken! Men vi lærte sist vi flytta at når tingene er flytta så er det bare skallet igjen, og da blir det hyggelig der vi flytter og ;) Så gøy at du liker stilen, og tusen takk for at du legger igjen noen ord, det er så hyggelig å høre fra de som leser :)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...