mandag 1. april 2013

Jeg har aldri..


Det sies at man enten elsker eller hater Oslo. Jeg elsker Oslo. Har gjort det fra lenge før jeg flytta hit i januar '05. Jeg vet ikke helt hva det er med Oslo som gjør at jeg liker meg så godt her, men det er nok en kombinasjon av mange småting, heller enn én enkelt grunn.

For eksempel liker jeg veldig godt at man (nesten) kan få sjøsprøyt i håret en kort spasertur fra sentrum. Kjæresten min hadde aldri vært på øyhopping i Oslo-fjorden før, så det måtte vi gjøre noe med i går. Påsken er for øvrig en fin-fin tid å ta Oslo-båten på for da er det ikke så trangt om plassen. Det er riktignok litt kjøligere i lufta og det frister kanskje ikke å bade, men utsikten er like fin. Selv har jeg vært på flere av øyene tidligere, men aldri på Hovedøya, så i går gikk turen dit.

Da vi kom hjem slo det meg at det sikkert er veldig mange andre ting man kan elske med Oslo som jeg ikke har gjort, eller kanskje ikke en gang vet om at man kan gjøre. Det er jo ofte sånn at man er dårlig på å oppleve stedet man bor.

Harestua er heldigvis bare en kort togtur unna, og siden Oslo er den nærmeste byen er det hit man reiser om man skal ut og spise eller gjøre noe litt utenom det vanlige. Min kjærlighetshistorie med Oslo er med andre ord ikke over selv om vi flytter ut på landet, men jeg har tenkt til å bruke det siste året som fastboende her til å prøve å oppdage nye ting å elske med byen min. Jeg vil gjøre ting jeg aldri før har gjort.

Hva liker du best med Oslo? Har du noen tips til hva jeg må gjøre?

P.S. For andre Oslo-elskere anbefaler jeg bloggen Stakkars oss eller å søke opp #stakkarsoss på instagram. En fryd for alle oss som er glad i hovedstaden.

Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

  1. Den turen syns æ vi skal ta til uka, når æ kommer :-) Klem fra mamsen

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det kan vi godt gjøre mamma! En kjempefin tur :) Også må vi jo besøke tomta også da!

      Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...