mandag 22. april 2013

Kildesortering

NIB utfordrer igjen, og ønsker denne gangen å se hvordan vi løser kildesorteringa. Er det mulig å gjøre det både praktisk og fint? Kildesorteringa krever jo litt mer plass enn hva man vanligvis har brukt på søppel, men lar seg absolutt gjennomføre. Jeg er generelt opptatt av miljøet og hadde blant annet kildesortering høyt opp på lista over ting vi måtte huske på da vi bygde nytt kjøkken. Dette er nemlig en typisk ting man gjerne glemmer, og på kjøkkenbutikkene har de ikke blitt så flinke til å huske på det ennå, så det er nok fortsatt mange som ender med et tradisjonelt søppelskap som rommer for lite. Vi har en stor skuff med egne beholdere til papir, plast, mat-, og restavfall. Riktig fornøyd er jeg!Det vi dessverre ikke har plass til oppi her er glass, metall og pant, så det har jeg løst ved å kjøpe noen fine tøyposer til panten. Glass og metall tar vi med oss når vi går tur forbi returpunktet om kveldene (en av fordelene med å ha hund), så da blir det ikke så fullt.

Dette med kildesortering er jo noe mange syns er utfordrende å få til i interiøret, så det er artig at NIB setter fokus på det. Hvordan andre interiørbloggere har løst det kan du se her.

Jeg har skrevet et eget innlegg om kjøkkenet vårt og oppussinga vi har gjort. Der kan du se flere bilder av kjøkkenet.

Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å ha sånt i en skuff på kjøkkenet, slipper å se det, men samtidig lett tilgjengelig. Noteres til vi en gang skal pusse opp

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja den er skikkelig fin altså! Jeg elsker alt som er skjult, det er mye penere og mer praktisk syns jeg. Er absolutt å anbefale :) Takk for at du titter innom, og ikke minst legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på! Lina

      Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...