tirsdag 23. april 2013

Landeierne


I dag var kommunen på feltet og gjorde korrekt oppmåling av tomtene, og vi var veldig spente. Jeg har tidligere omtalt våre rustne kartlesningsferdigheter, og selv om vi tror vi har målt og sett riktig, er det stor forskjell på å tro og å vite. Særlig når kunnskapen som legges til grunn er noe mangelfull. Heldigvis var det ingen grunn til å bekymre seg, det var som vi hadde tenkt og enda litt til! Vi eier altså mer enn vi trodde.
Det er med andre ord gode utsikter for både platting, plen og en liten grønnsakshage. Dessuten ønsker jeg meg bringebærbusker. Jeg elsker bringebær og kan ikke forstå hvorfor ikke alle har det i hagen? Hva er det med bringebærbuskene jeg ikke har fått med meg?Hundene våre, Vaular og Weezy gleder seg i hvert fall veldig til å flytte til skogs, bærbusker eller ikke!

Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

 1. Så bra!

  Så skjønne voffser også♥

  Ønsker deg en fin Onsdag,
  Nattaklemmer Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Du har jo en skjønn hund selv, ser jeg inne på bloggen din :) Håper du får en fin dag! Klem Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...