tirsdag 9. april 2013

(P)inspirasjon


Vi er veldig opptatt av hvordan hjemmet vårt skal se ut, og syns det er gøy kunne å velge løsninger som kanskje ikke er helt standard. Derfor har vi brukt mye tid på internett. Lars er spesielt opptatt av det byggtekniske og har hentet mange gode tips og råd fra Bygge bolig. Det er et fint sted å kunne høste av andres erfaringer, for forhåpentligvis unngå å gjøre unødvendige feil (selv om vi selvfølgelig skjønner at det er klin umulig å unngå helt).

Siden jeg er opptatt av det estetiske har jeg brukt mange timer på Pinterest. For de av dere som ikke kjenner til Pinterest fra før er det et sosialt nettverk hvor man lagrer og deler bilder innen ulike kategorier. Det enkleste er å se for seg en "oppslagstavle" hvor man "henger opp" bilder man har funnet enten hos andre på Pinterest, eller andre steder på nettet. For meg er det en ypperlig kilde til gode ideer, og en fin måte å samle alt på et sted. I påvente av tegningene fra arkitekten kan dere sjekke ut hva som inspirerer meg her. Advarsel: kan være svært avhengighetsskapende! ;)

Vi tar gjerne i mot tips om andre nyttige sider i planleggingen. Hva inspirerer deg?

Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

  1. Veldig fint kjøkken!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja ikke sant! Vi e SÅ spent no på ka arkitekten kommer med for da kan vi begynne å innrede litt inni hodet :)

      Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...