fredag 26. april 2013

Skapet i gangen


En gang på 50-tallet kjøpte Lars sin mormor dette skapet. Da jeg ble kjent med henne hadde hun malt det brunt, og det stod i gangen i huset hennes. Inger rakk aldri å besøke oss i den nye leiligheten vår, men vi malte skapet hennes og har det i gangen her. Jeg håper hun ville likt det.

Det er i hvert fall det jeg liker med gamle møbler. At de har en historie, at de har betydd noe for noen andre, og at man kan ta vare på dem og bruke dem videre selv etter at de som har eid dem er borte.

Dessuten syns jeg det er det viktig for oss som har så mange penger å handle for å ikke ta helt av på forbruksfronten. Det er mye bedre for miljøet om vi kan ta i bruk noe som allerede finnes. Finn.no utfordrer oss til 50 dager uten å kjøpe noe nytt. De kaller det Bruktduellen og bevarer 200 kvm regnskog i et helt år for alle som deltar i utfordringen, eller tagger bildene sine med #bruktduellen på instagram. Bli med du også da vel!

Lina (@omgdeterlina)

Jeg har nå lagt inn dette gamle innlegget som mitt andre bidrag i NIBs mai-utfordring om bruktkupp. Du kan se andre bloggeres flotte bruktkupp på NIB sine sider.

8 kommentarer:

 1. Hun hadde nok smilt fra øre til øre ;)
  Den var dritkul !!


  God helg !
  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det tror jeg nok! Syns det var så morsomt at vi skrev om nesten det samme, men med helt ulike klenodier :) Men jeg har fulgt bloggen din lenge, og kanskje blitt påvirka, hvem vet? ;)

   Slett
 2. Digger fargen på skapet ditt!!!
  Skikkelig kul!
  Ønsker deg en NydeligFlott mandag,
  og lykke til i Nib`s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk Julie :)
   Lykke til du også!
   Lina

   Slett
 3. åååå Så koelig! husker jeg hadde et slikt skap på jenterommet! =)

  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Ja, det er nostalgien med disse møblene som gjør at jeg liker dem så godt :)

   Slett
 4. Svar
  1. Tusen takk! Ekstra hyggelig når det kommer fra så flinke damer som dere :) God helg, og kanskje vi sees på lanseringen av byggmakker pluss på mandag?
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...