tirsdag 14. mai 2013

Den nye jenta i klassen

Omtrent sånn føltes det å dra på mitt aller første bloggtreff i går. Helt ubegrunna heldigvis, for alle var veldig hyggelige og pratsomme. Det var Byggmakker som inviterte interiørbloggere til lansering av sin nye tjeneste Byggmakker pluss, som er en relansering av den allerede eksisterende Byggmakkerboka. Vi har brukt vår kopi flittig i oppussinga av leiligheten, så det var helt greit å få med seg et nytt eksemplar fri for sparkel- og malingsflekker hjem. Nå skal boka imidlertid ikke bare finnes i håndfast form lenger, men også som et oppslagsverk på nett som stadig utvides med nye diys illustrert med bilder som skal gjøre det lett å forstå. Og om bildene ikke er nok, eller du lurer på ting som du ikke finner svaret på, så kan du sende inn spørsmålet ditt til kyndige fagpersoner. I tillegg til how to-guider ønsker de også å være til inspirasjon, så på siden finner du også det de har kalt et inspirasjonsunivers med bilder av interiør man kan lage selv. Jeg syns dette er veldig bra, og ikke minst spennende at dette i stor grad er rettet mot oss damer. For meg føles det fort uoverkommelig når Lars kommer drassende med verktøy jeg ikke kjenner navnet på en gang bare vi skal henge opp noe. Og det er jo dumt å bli stående på sidelinja når jeg greide meg helt fint på oppussingsfronten før vi traff hverandre. Nå kan jeg lære meg navnet på alt utstyret og hvordan jeg kan bruke det selv! Byggmakker hadde for anledningen lånt fine lokaler av Jimmy Royal, stylet av flinke Karina Holmen (innehaver av eske interiør og design). Karina snakket litt om sin karriere, hvor hun henter inspirasjon og viste oss masse bilder fra ulike stylingoppdrag hun har gjort. I tillegg til Karina snakket Helle Tjaberg (tidligere redaktør i Elle Decoration Norge) om trendene fra interiørmessa i Milano. Veldig dyktige og inspirerende damer begge to. Helle har også en blogg hvor hun viser frem ting som er i tiden og som hun liker, den er vel verdt et besøk eller ti.Jeg tror alle ble like forelska i lampene i møterommet hvor vi satt. Fine nok hver for seg, men helt nydelige sånn som de var hengt sammen!

Lina (@omgdeterlina)

6 kommentarer:

 1. Det hørtes veldig spennende ut, jeg å vil! :) Håper du fikk mye god inspirasjon! Klem fra Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du får slenge deg på om muligheten byr seg, det var veldig gøy!
   Lina

   Slett
 2. Det var veldig koselig å hilse på deg, Lina! :)
  Vi sees sikkert igjen snart - Ellers så får vi ta saken i egne hender og ha sommertreff i hovedstaden.. *hehehe* ;)

  Ha en toppers uke!
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig hyggelig å hilse på deg også! Ønsker deg en god helg :)

   Slett
 3. Hei Lina,

  Hyggelig å høre at du ble tatt godt i mot av "bloggverden";), at du synes bloggeventet vårt var inspirerende og at den nye tjenesten vår (www.byggmakkerpluss.no) falt i smak, i tillegg til alle de høytsvevende kanariefuglene da. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marianne!
   Ja det var veldig hyggelig! Og jeg liker byggmakkerpluss kjempegodt! Det er en god kilde til både inspirasjon, men ikke minst også informasjon. Kjempegreit for meg som godt kan komme på mange lure løsninger, men som er usikker på gjennomføringsfronten ;)
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...