søndag 26. mai 2013

Gyldig fravær

Når været er så fint som det har vært i det siste nedprioriteres andre ting. Sånn er det vel ikke bare for meg. I dag var vi en tur på tomta, og vi var ikke de eneste som syns det var en fornuftig søndagstur, så vi traff flere av våre kommende naboer. Det ene paret hadde også hund, og det andre paret hadde med vafler, så det ble riktig så hyggelig for både to- og firbeinte. Det lover godt for framtida!


Håper dere også nyter late dager i godt vær!

Lina (@omgdeterlina)

4 kommentarer:

 1. Så koselig at dere fikk hilst på kommende naboer da Lina:-). Vafler var nok toppers i det flotte været. Dere har også gjort en flott jobb med planlegging av huset:-). Håper alt er bra med deg ellers :-)
  Ønsker deg en flott uke videre.

  Klem Anne Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne Line!
   Ja det var skikkelig hyggelig! Veldig gøy med andre unge par som naboer :) Tusen takk for tilbakemeldinger på tegningene, det er veldig godt å låne noen andres øyne også! Beklager forresten at jeg ikke har fått svart før nå, men jeg har hatt en helt fantastisk uke hos fetteren min på Svalbard. Anbefales på det sterkeste!
   Klem fra Lina

   Slett
 2. AWWW vilka söta hundar:) jag följer din blogg nu på bloglovin och insta

  Om du vill se ett vackert Svenskt lantställe...kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön dag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria!
   Tusen takk! De er veldig søte og de vet det ;) Jeg skal sjekke ut bloggen din også! Ønsker deg en fin juni-uke!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...