onsdag 8. mai 2013

Plantegninger 2.0

I dag har vi sittet med arkitekten vår og tegna litt om, og nå nærmer vi oss. Uten at jeg har bygget flere hus mistenker jeg at det egentlig ofte tar mye tid å tegne noe man er fornøyd med. Men vår arkitekt har virkelig skjønt hva vi ønsker oss, og det er utrolig deilig! Sammen endret vi litt på utgangspunktet hans, og nå ser huset sånn ut.


Vi tror dette blir en veldig bra løsning for oss. Egentlig likte vi pipa i det første forslaget veldig godt, men vi ønsket oss heller en peis som romdeler i det store allrommet på hovedplan. Dessuten har vi trukket stua en meter ut i første etasje for å skape en uteplass som har le for vinden. Garderoben har blitt litt større, terrassen er flyttet, vi har fått mer bodplass i kjelleren og det disponible rommet på hovedplan har blitt til et litt mindre vaskerom. Fasaden er selvfølgelig også noe endret på grunn av endringene vi har gjort. Nå ser den sånn her ut.


Hva syns dere? Vi ønsker oss et best mulig resultat og tar i mot alle synspunkter dere måtte ha!

Lina (@omgdeterlina)

6 kommentarer:

 1. Æ syns det ser flott ut, Lina og Lars. Men det viktigste e jo at dåkker blir fornøyd :-)

  Klem fra mamsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Når du sir det sånn tror æ jo at du ikke like det, men syns det e greit så lenge vi gjør det ;) Heldigvis e vi jo enig i at vi må like det først og fremst, så det e no helt greit det og, haha! :)

   Slett
 2. Ser jo veldig fint ut da! :-) Masse vinduer, det er fint!
  Det er ikke lett å tegne hus. Redd for å gjøre dumme valg.
  Vi er i samme prosess som dere, bare litt lenger. Vi har satt såleblokkene, så det begynner å skje noe. :)

  Vi var mange runder med både ferdighus og arkitekter. Men endte opp med å tegne alt selv.
  Spent på resultatet. En ting er å se det på papir, men hvordan blir det i praksis!

  Lykke til! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Så hyggelig å få svar fra noen som er i samme båt! Huset deres ser jo ut til å bli kjempefint også! Jeg la meg til som følger hos deg og planlegger å kikke litt bakover for å få et tydeligere bilde av prosessen vi skal gjennom. Vi har rett og slett vært kjempeheldige med arkitekten, han skjønte akkurat hvordan vi ønsket å bo og fikk til å tegne det på tross av at reguleringsplanen satte en del kjepper i hjulene. Jeg er kjempeimponert over at dere har tegnet selv! Bra jobba altså!
   Lina

   Slett
 3. Kjempefint! Likte fasaden bedre uten den massive pipen. Heldige som skal bygge hus! Masse lykke til i prosessen, gleder meg til å se bilder underveis :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja vi føler oss kjempeheldige og gleder oss masse over hele prosessen! Jeg syns pipa var stilig egentlig, men tror det er en mer tidløs fasade nå. Også blir peisen som romdeler sånn som vi har tegna nå kjempefin tror jeg! Tusen takk for tilbakemelding og lykkeønskninger, jeg tar i mot alle tips med takk!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...