fredag 3. mai 2013

Sniktitt på husfasaden

Er det her vi skal bo? Dette er i hvert fall førsteutkastet av hustegningene fra arkitekten. De dumpet ned i innboksen min for litt siden, og jeg må si at førsteinntrykket er veldig bra. Nå skal vi bruke helga på å se og se og tenke, også se og tenke litt til.
Vi har fått plantegninger også, men jeg starter med å dele fasaden. Dette ble plutselig veldig håndfast og nå slår hjertet ekstra fort! Så hva syns dere, kan man bo sånn?

Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Veldig fin fasade og spennende planløsning! Liker spesielt pipa, røfft men likevel enkelt..
  Heldig som skal bygge nytt hus, så mange muligheter! Nesten får mange kan jeg tenke meg. Jeg vil anbefale å tenke på det dere har erfart hittil, løsninger som dere vet at dere liker. Og selvsagt tilføye løsninger dere har lyst på, og tenk igjennom at det skal være praktisk i hverdagen.

  Lykke til videre med huset, og med bidraget i utfordringen. Stilig :)

  Hilsen fra Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er både veldig gøy og litt skremmende å bygge nytt, men mest moro da! Heldigvis har vi pussa opp to leiligheter så vi vet en del av hva vi vil og ikke vil allerede. Tusen takk som legger igjen kommentar, og så hyggelig at du vil følge med videre på prosessen. Ser at du er interiørkonsulent, så du må gjerne komme med gode tips underveis ;)
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...