torsdag 6. juni 2013

Have you met Sir Lund?

Dette er Sir Lund. Han har akkurat flyttet inn hos oss. Designet av Kay Bojesen i 1954, relansert av Rosendahl design group nå i vår og heldige meg vant ham i en giveaway hos flinke Signe bak bloggen Resignert. Det kunne ikke passet meg bedre! For det første har vi shoppestopp her i huset, så da er det bare lov til å se og ikke røre noe av alt det fine som finnes der ute. For det andre så jeg flere av disse fantastisk fine fuglene for første gang på ordentlig i forrige uke. Har alltid likt dem veldig godt, men syns det er noe helt spesielt når jeg har sett dem selv. Han som nå har flyttet inn hos oss er oppkalt etter gammelonkelen min som er født (ja faktisk, én av få) og oppvokst på Svalbard. En kjernekar. Meet Sir Lund.

For de av dere som ikke følger Ann Meretes blogg anbefaler jeg den et besøk. Hun har nettopp fått seg en ny venn i fjern slekt med min. Han kan også sjekkes ut på #kayarne på instagram. Jeg liker veldig godt at jeg ikke er den eneste som gir både navn og personlighet til tingene mine. Sparebøssen Fritjof er forresten veldig glad for vårt nye familiemedlem ;)

Lina (@omgdeterlina)

4 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har vunnet pretty bird ;-) Fin blogg du har, må titte litt rundt nå jeg :)

  Ha en flott dag!
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica!
   Jeg syns jeg er kjempeheldig! Tusen takk for fine ord, håper du liker det du ser ;) Kikka litt rundt inne hos deg også. Liker det!
   Lina

   Slett
 2. Ai ai ! Dette var en ordentlig søting ;)
  Gratulerer, morsomt å vinne GA.

  Var inne å så på genseren du skal strikke, den er jo kjempefin ! Lykke til :)
  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja kjempegøy! Har bare vunnet én tidligere, så det var litt ekstra stas også! Takk for lykkeønskninger, mulig jeg må vise fram prosjektet på bloggen etter hvert jeg også. Må jo ha noe å henge fingrene i ;)
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...