fredag 14. juni 2013

Inspirasjon - kjøkken

I dag deler jeg et lite drøss av hva som inspirerer meg på kjøkkenfronten. Jeg kan avsløre at vi også har begynt å tegne vårt eget, og jeg gleder meg til å dele det med dere! Med dette ønsker jeg dere en god helg! Jeg kommer sterkere tilbake når macen er tilbake fra eplesykehuset. 


Bildet nederst til venstre har ukjent kilde, bildet i midten er fra Elle Interiör og bildet til høyre er fra Moodhouse. 
Bildet nederst til venstre er fra Just The Design, bildet i midten fra Contemporary Interior Designs og bildet til høyre fra Adriaan Louw Photography. Alle bilder er funnet via Pinterest og mitt inspirasjonsboard for hjemmet kan du se her.

Lina (@omgdeterlina) 

4 kommentarer:

 1. Likte det siste kjøkkenet skikkelig godt! Spent på å se resultatet av deres kjøkken! Er sikker på at det blir lekkert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi får vel tro det! Og trivelig sånn at vi kan kose oss med seine, lange frokoster :) Gleder meg!

   Slett
 2. Super kjøkkeninspirasjon! Min favoritt er nok det første, gøy og drømme og planlegge! Fortsatt god helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker ulike ting ved alle kjøkkenene og tar med meg inspirasjonen i planleggingen av vårt eget. For eksempel blir det nok en lignende skjerming mellom kjøkken og spisestue/stue som på det øverste bildet, bare at vi nok vil ha peisinnsats i en hel vegg. Det er så spennende å planlegge og jeg er så nysgjerrig på hvordan resultatet blir. Gleder meg som sagt til å følge dere også! God søndag!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...