torsdag 27. juni 2013

Inspirasjon trapp (del 2)

Vi tenker mye på hvordan vi vil ha det for tida, og jeg bruker internett flittig som inspirasjon. Håper dere liker at jeg deler litt av inspirasjonen med dere. Jeg elsker trapper og er veldig spent på hvordan trapp vi ender opp med selv. Det skal jo være både praktisk, pent og innafor kostnadsmessig. Det er jo grenser for hva man kan forsvare. Mens jeg venter drømmer jeg meg bort med noen bilder.


Øverst fra venstre finner du bildene her, her, her, og her Den svarte trappa finner du her, mens bildet nederst til venstre har jeg dessverre ikke greid å finne kilden til. Alle bilder er funnet via Pinterest og mitt inspirasjonsboard for hjemmet kan du se herHvis du ikke allerede har sett mitt forrige innlegg om trapper, så anbefaler jeg det også. Hva er trappa for deg? Kun en måte å forflytte seg på, eller er det også viktig hvordan den ser ut?

Lina (@omgdeterlina)

4 kommentarer:

 1. Utrolig stilige trapper! Vi ender nok opp med en billigere standardvariant. Jobben hos oss går på å få samboer til å skjønne at trappa IKKE kan være furufarget... grr. Men kom på en sak noen på jobben skrev da jeg så trappene dine, om "ulovlige" trapper: http://www.klikk.no/bolig/inspirasjon/article691013.ece Hilsen Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, lykke til, til og med Lars er motstander av dét! Ja, vet det er regler for trapper, har faktisk lest denne saken tidligere :) Vi har ingen planer om å jukse altså, vi bare bruker disse som inspirasjon for å prøve å finne noe som er litt morsommere enn helt standard, men ikke crazy dyrt og sånn som noen av disse er ;) Vi tenkte forresten at det hadde vært hyggelig om dere vil komme hit på middag en dag! :)
   Lina

   Slett
 2. Oh, digger bredden på den øverste trappa, den kunne ha vært drømmetrappen min om den hadde vært i tre, jeg syns steintrapper er så skumle... Kult med de trådene på den nederste trappen ja! Lykke til med trappevalg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den liker jeg skikkelig godt! Elsker kombinasjonen av betong og tre, så hvis vi kunne velge fritt hadde det helt klart blitt noe sånt som dette (tilpasset vårt areale selvfølgelig, men betong med trinn av tre). Takk for lykkeønskninger, her er det nok økonomien som avgjør til syvende og sist, men før vi har fått hentet inn priser på typer vi ønsker oss er det jo mulig å drømme ;)
   Håper du får en fin uke!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...