søndag 14. juli 2013

Inspirasjon - hage

Når man bygger hus må man jo også lage hage, og det gleder vi oss veldig til. Samtidig er det litt skummelt å skulle planlegge den, for det er absolutt det som er vanskeligst for oss å se for oss. Hvor stor blir den, hvilke planter bør være i sol, hvilke trenger skygge, hvor vil vi spise middag, greier vi i det hele tatt å gro en plen? Som du skjønner er det mange spørsmål vi må stille oss. Heldigvis har det blitt lettere å se hvordan det vil bli etter at jeg har brukt mye tid på internett på leting etter inspirasjon.


Øverst fra venstre finner du bildene her, her, her og her. Det siste bildet fant jeg dessverre ingen kilde på. Alle bilder er funnet via Pinterest og mitt inspirasjonsboard for hagen kan du se herJeg ønsker meg tips om gode hagebloggere som deler tips og triks, så hvis du vet om noen må du gjerne legge igjen en link!

Lina (@omgdeterlina)

4 kommentarer:

 1. Det finnes mye bra inspirasjon!
  Veldig viktig å prøve å se for seg hvilke behov man har. Hva du vet du liker, og absolutt ikke liker.
  Fine bilder du har her, masse lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk Maren, lykkeønskninger føles det som at jeg trenger ;) Mer overveldende prosjekt enn husbygging skal man lete lenge etter!
   Lina

   Slett
 2. Å jøss;)) her var det mye som fristet. Det er viktig med ein fin uteplass:)) klem fra Ann Elin:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at jeg kan være til inspirasjon! Føler meg dratt i flere ulike retninger interiørmessig for tida, men sånn blir det vel fort når man kan velge alt fra start? Ønsker deg en god uke!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...