onsdag 17. juli 2013

Jeg har aldri...


...vært i Mathallen. Helt siden den åpna har jeg tenkt meg en tur, men det har ikke blitt prioritert veldig høyt, og dermed alltid utsatt. Helga som var hørte jeg at de har et sommertilbud hvor du får kjøpt et piknik-måltid for to med litt mat fra alle de ulike leverandørene. Dette hørtes ut som en fin måte å få smakt på mye forskjellig av maten de selger, så da gikk turen endelig dit. Som tenkt, så gjort. Fint, ikke sant?

Dette er bare en liten del av all maten vi fikk med oss; det var to grillspyd med grønnsaker, to med kylling, to med ulike pølser, ketchup, sennep, aioli, jegerpølse, prosciutto, brokkolisalat, oliven, brød, smør, ost, en hel kurv jordbær og den perfekte avslutningen: en fantastisk jordbær-vaniljekrem-karamellpai (som jeg drømmer om fortsatt).

Herligheten bestilles på torget (midt i hallen), og de henter alt sammen for deg. Maten fikk vi med oss i en tøypose som er fin å bruke på neste handletur. At de tjener penger på dette nekter jeg å tro for vi betalte 400 kr for alt sammen! For min del var dette sommerens hittil beste matopplevelse, og jeg var mett i et døgn etterpå.

For ordens skyld kan jeg opplyse om at jeg skriver dette fordi maten var god, og jeg har betalt full pris for måltidet. Jeg er altså ikke sponset, bare mett og glad, og vil gi deg muligheten til å bli det også.

Lina (@omgdeterlina)

10 kommentarer:

 1. Dette hørtes jo godt ut!
  Hvor er det? :)

  Sommerklem fra Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maren! Mathallen ligger ved Vulkan i Oslo. Den er absolutt verdt et besøk om du er på disse kanter!
   Klem til deg :)

   Slett
 2. Så fiiiin tvbenk :-) Festlig. Og takk for finfin kommentar! Stor stas med slike ord. Setter pris på det. Sommerklem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Signe! Tusen takk, jeg syns det er så gøy at folk liker den! Og veldig hyggelig med kommentarer for en fersking som meg :) De fine ordene er vel fortjent, du skriver så fint og formidler masse skaperglede og inspirasjon. Sommerklem til deg!

   Slett
 3. Hei på deg! Legger meg til som følger på den fine bloggen din jeg! Ha en superfin sommer!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er kjempehyggelig Anne, velkommen skal du være! :) God sommer til deg også!
   Lina

   Slett
 4. no har ho Oda vist mæ. Æ prøve Så får vi se

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja se der ja! Du e rett og slett blitt helt rå på data mor! Æ e så imponert :) Stor klem!

   Slett
 5. Jeg syns det var litt trangt i Mathallen jeg. Var der på en lørdag som ikke var midt i fellesferien, så det var det nok en del mer folk der da :) Vi endte opp med å spise lunsj på en kafe i nærheten.
  Men jeg får ta en tur igjen før alle er tilbake fra sommerferie da ;) Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er hovedgrunnen til at vi ikke har dratt dit før nå. Har blitt svett bare av tanken på trengselen. Men nå når jeg vet hvor verdens beste pai selges kan det hende jeg våger meg inn en annen gang også, siden jeg vet hvor jeg skal gå ;) Hyggelig at du ville legge igjen en kommentar her hos meg, og enda bedre at du fant noe nyttig!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...