fredag 19. juli 2013

Takknemlighet


Denne uka har bloggen min ligget på Boligpluss sin topp 10-liste over de mest leste bloggene via deres side. Jeg oppdaget det tilfeldigvis og ble helt satt ut, for det var absolutt ikke ventet. Det er så mange flinke interiørbloggere der ute, og jeg ble veldig overrasket over å finne meg selv i så dyktig selskap.

Jeg setter så stor pris på alle dere som leser, liker og kommenterer! Det er veldig gøy for meg å få dele hobbyen min med andre, særlig når lesertallene sakte, men sikkert går opp og stadig flere legger igjen kommenterer. Jeg er veldig takknemlig for all responsen jeg får. Det har vært over all forventning, så tusen, tusen takk!

Du kan forresten også registrere bloggen din på Boligpluss hvis du ikke har gjort det. Bare å følge linken litt over her så forteller de hvordan du gjør det. Kanskje bloggen din havner på lista også!

Lina (@omgdeterlina)

6 kommentarer:

 1. Lina, Lina! Du fortjener det jo SÅ masse! Du er flink til å dele, synse, spørre og beskrive, og da blir bloggen populær ☺ Du skriver godt og flotte bilder har du også! Får du heklet litt innimellom da? Det kan du nemlig også!
  TanteA ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fine ord tante! Jeg har spesielt vært usikker på hvordan folk liker bildene siden jeg tar alle med mobilen min. Det har jeg nemlig fått inntrykk av at er litt fy-fy i bloggverdenen. Men jeg er opptatt av å fange øyeblikk og da er det så lett med telefonen for den er jo med overalt. Dessuten liker jeg at bildene mine ikke ee sylskarp i kantene :) Akkurat nå er det ikke mye hekling på meg for jeg driver å strikker meg en genser (http://www.pickles.no/boyflettgenser). Snart ferdig så da blir det mer hekling igjen!
   Stor klem :)

   Slett
 2. Så gøy! Det fortjener du vettu!
  Jeg må melde meg inn der jeg:)

  Klemmer fra Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Maren! Ja, du må registrere bloggen din også, lykke til :)
   Klem, Lina

   Slett
 3. Så gøy, gratulerer og bra jobba!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hilde :) Jeg er veldig, veldig glad for alle som leser og ikke minst de som legger igjen gode ord til meg, det syns jeg er ekstra gøy :)
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...