søndag 18. august 2013

Alle tiders hjem

I dag vil jeg framsnakke Elin bak bloggen Fragmenter. Hun har starta interiørbutikken Alle tiders hjem på Ås utenfor Oslo. Jeg tilbragte lørdagskvelden min der sammen med andre fine bloggere og kosa meg masse! For det første må jeg si at butikken er kjempesjarmerende og stappfull av alt man kan tenke seg pluss litt til. Hvis du bor et annet sted i landet har hun også nettbutikk (følg linken over), hvor hun selger det meste som finnes i butikken. For det andre syns jeg hun fortjener et skikkelig klapp på skuldra for å starte opp for seg selv, det krever sin kvinne, så ta turen, jeg garanterer at du vil finne noe du liker! Og hvis du mot formodning ikke skulle finne noe som faller i smak så blir du garantert glad av smilet til dama bak disken, skjønne Elin.

Her er bare noe av alt den fantastisk fine butikken har å by på. Ser du linputa med de blå svalene? Den er laget av Unikum. Jeg syns putene deres er så fantastisk fine! Dessuten er det penger man kan bruke med god samvittighet for Unikum gir viktig jobberfaring for mennesker som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet. Med andre ord er det skikkelig håndverk som varmer hjertet.


I tillegg til at det er så trivelig å treffe andre fine bloggerinaer fikk vi også høre Ellen Dyrop snakke om sin flotte bok Sjarmerende Retro, som jeg var så heldig å vinne et eksemplar av, hurra! Dessuten fikk vi fantastisk mat, og en helt sinnsyk goodiebag som jeg skal vise mer fra i neste innlegg.

På instagram finnes flere bilder fra både butikken og gårdagen hvis du søker på #alletidershjem eller #alletidersbloggtreff. Butikken har selvfølgelig også en egen instagramkonto: @alletidershjem

Lina (@omgdeterlina)

10 kommentarer:

 1. Skulle ønske jeg var der !!!
  For å treffe alle dere trivelige bloggedamer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde vært så hyggelig å hilse på deg Janne! Du får bli med en gang! :) Håper helga har vært deilig og gjort deg klar for en ny uke!
   Lina

   Slett
 2. Så spennende - og henger meg med Skjerstad - skulle veldig gjerne ha vært der jeg også :) Ps: Liker at du fremsnakker <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får slenge deg på ved en annen anledning snart, det hadde vært trivelig å hilse på deg og :) Framsnakking er et så bra ord, jeg syns det er viktig å heie på hverandre :)
   Lina

   Slett
 3. Veldig artig treff, din ros av Elin er helt på sin plass. Hyggelig å hilse på deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var kjempegøy! Artig å hilse på deg og :)
   Lina

   Slett
 4. Tommel opp for finfint innlegg.:) Ganske herlig du og da, om ingen har sagt det til deg *fnis*

  Fin ukesstart!
  Her sniker jeg meg til litt blogging, mellom litt jobbing *fnis*
  klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er fin da, tusen takk, det var ord som varmer! :)
   Ønsker deg en fin uke og imponeres av programmet ditt! Heier på enkeltmannsforetaket, you can do it!
   Lina

   Slett
 5. Skulle ønske jeg var der også:))))) Tusen takk for sist
  Klem fra mammatamo

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det hadde vært så hyggelig å få prata litt mer med deg :) Syns bloggen din er superfin! Men du får ta turen til Elin likevel, for der er det mye bra saker!
   Klem L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...