mandag 12. august 2013

Jeg har aldri...

...vært på stratos. Stratos er et utested i Oslo med en takterrasse som nesten tar pusten fra deg. Her kan du virkelig se ut over byen. Og med så fin belysning må det jo bli bra stemning!

Dette er min siste i en rekke av nye (og noen gamle) Oslo-opplevelser jeg har hatt det siste året. Du kan også lese om øyhopping i Oslofjorden i påsken, en nydelig tur i Oslomarka på forsommeren, badetur på Huk når det ble for varmt i byen, og et av årets beste måltider fra Mathallen.

Hvilke hete tips om Oslo-opplevelser sitter du på? Del dem gjerne med meg! Jeg vil oppleve så mye jeg kan av Oslo før vi pakker sammen og flytter. Hvilke opplevelser er det man bare MÅ ha?

(Plis ikke si nattbad på Frognerbadet, jeg har så lyst, men tør ikke gjøre det).

Lina (@omgdeterlina)

4 kommentarer:

 1. Oi, dit vil jeg!
  Takk for fine tips, jeg skal dele mine om jeg kommer på noen ;)

  Klemmer fra Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var veldig hyggelig. Sånn musikkmessig trives jeg nok bedre andre steder når det blir for kaldt til å henge ute, men for en varm kveld var det helt perfekt! :)
   Lina

   Slett
 2. Jeg har nattbadet i Frognerbadet. Det var awesome!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh ja, det tror jeg på!! Jeg har som sagt egentlig veldig lyst, men er pinglete :p
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...