tirsdag 17. september 2013

Å lære av sine feil


For en stund siden leste jeg at det er synd ikke flere suksessrike mennesker snakker om sine mislykkede prosjekter, fordi det krever mange forsøk før man lykkes. Dette er jeg helt enig i. Noen ganger får man inntrykk av at de som får til mye aldri plages, og det er jo langt fra sannheten. Så i dag slår jeg et slag for å vise frem mislykkede prosjekter.

Denne gode genseren gjorde jeg ferdig i juli. Jeg prøvde den på med en gang, bare for å oppdage at jeg har talt feil helt i starten da jeg begynte å strikke flettemønsteret. Dette resulterte i at flettene, som skal være sentrert på midten foran, nå er plassert godt til høyre. Siden jeg ofte strikker mens jeg ser på tv merket jeg ikke noe før jeg var helt ferdig. Jeg ble så sur at jeg la hele genseren vekk og har ikke orket å se på den i hele sommer. Men i dag har jeg tatt den frem og begynt å rekke opp. Snart er det på 'an igjen.

Mønsteret og garnet er kjøpt fra de flinke jentene bak Pickles.

Hvilke mislykkede prosjekter har du?

Lina (@omgdeterlina)

6 kommentarer:

 1. Fint å lese i en ellers perfekt verden! Så lenge man lærer av sine feil sier bare jeg... Masse lykke til med genseren! Ps. Du kunne jo bare hatt den sånn? Kult ;p Klem fra Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja noe tror jeg man lærer alltid, selv om resultatet kanskje ikke blir helt perfekt ved neste forsøk heller. Så søt du er som syns den er fin, men det er bare vinkelen som lurer deg. Den ser skikkelig rar ut, jeg har spurt flere. Men heldigvis er den for stor også, så da blir den ekstra fin når den blir ferdig i passelig størrelse og med fletta på rett plass :)
   Klem, Lina

   Slett
 2. Utrolig bra innlegg!
  Helt enig, tror nok mange har gått på endel smell i livet og driti litt på draget uten at det snakkes så høyt om.

  Jeg driter på draget hele tia jeg...
  Gikk fra mitt nye speilreflekskamera som ble borte vekk, sendte min fetters dyre objektiv i posten uten sporing og ble borte vekk. Dette var jo egentlig litt "store" ting da. Små ting skjer daglig.

  Hvis man er et forbilde for andre, har et ansikt utad, representerer noe...tror jeg det er utrolig viktig å være ydmyk og folkelig.

  Ha det fint!
  Nå skal jeg pakke for Sigurd (på 8) og jeg skal reise straks til Trøndelag :)

  Klæm Siw

  Klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å vite at jeg ikke er alene, selv om jeg får skikkelig vondt av de kamera-uhellene dine! Håper dere får en god tur i Trøndelag med deilig høstvær! :)
   Klem fra Lina

   Slett
 3. Liker ideen din om ikke bare å vise "glansbildene" :)
  Fantastisk fin blogg du har! Liker fargevalgene dine.
  Kjekt å finne andre strikkeglade!
  Deg vil jeg følge videre!

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh så hyggelig Ingrid! Det er veldig gøy å kunne være til glede og inspirasjon. Håper du har en fin høstuke!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...