søndag 15. september 2013

BoConcept Design night (og trekning av giveaway)

Torsdag denne uken lanserte BoConcept sin kolleksjon for 2014. Det gjorde de ved å invitere til et moteshow hvor møblene viste seg frem på en catwalk. Møblene ble presentert for oss av dyktige Helle Tjaberg, tidligere redaktør av Elle decoration og skribent bak bloggen Eget rom.
Designerne har vært opptatt av å skape møbler som kan passe til den enkelte forbrukers behov og stil. Et spisebord kan brukes til bordtennis ved å gjøre det større. Spisestolene forandrer uttrykk etter som hvilke ben, hvilken farge og materialer du velger.
Hamilton-stolen ble kveldens store snakkis, og vi var flere som ble misunnelig på den heldige som fikk ta med seg stolen hjem. Det var nok den cognacfargede i skinn som ble de flestes favoritt, men jeg er svak for ullstoff, og ullstoffet i tillegg var i favorittfargen sier det seg selv hvilken jeg helst skulle hatt.

Dette var herlig lekent, og veldig utenfor rammene, sånn som jeg liker det.

Så til trekning av giveawayen. Det har ikke vært spesielt stor interesse for disse, så derfor har jeg bestemt meg for at alle fem skal få hver sin. Det er veldig hyggelig at dere hadde lyst til å vinne en, og siden dere var få som trakk lodd skal dere få en skikkelig takk i form av gevinst! Jeg setter så stor pris på at dere leser og legger igjen hyggelige ord. Send meg en epost med adresse og hvilken farge du ønsker deg så sender jeg dem forløpende.


Håper det har vært en god helg, jeg har i hvert fall ligget til lading og er (snart) klar for en ny uke.


Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

 1. Mange fine ting, gøy å få være med på!
  Fant bloggen din i et kommentarfelt og la meg som følger :)

  klem Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristin! Ja det er absolutt mye hyggelig som foregår! Så hyggelig at du har lyst til å følge meg :) Gleder meg til å sjekke ut bloggen din!
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...