lørdag 28. september 2013

Ingefærte


Høsten er her enten man liker det eller ikke. Personlig liker jeg høsten veldig godt, men med den kommer jo dessverre en og annen forkjølelse også. Det er jo ikke like hyggelig. Min beste medisin mot sår hals er ingefærte, og det er både veldig enkelt og veldig godt.

Skrell og skjær  en bit av en ingefærrot. Jo større bit du bruker, jo mer smak. Del den i mindre biter og ha rett i koppen. Skjær en skive sitron, ta en skje honning og hell i kokende vann. Jeg liker den best sammen med strikketøy og favoritt-tvserien min. God helg til alle gamle og nye lesere, det er så hyggelig at det stadig blir flere av dere. Håper dere er friskere enn meg, og at teen kan hjelpe andre som også hoster og snufser litt.

Lina (@omgdeterlina)

13 kommentarer:

 1. Oppdaget ingefærte i sommer - det er jo veldig godt :) Jeg legger bitene i en tesil, så tar jeg den lett ut når jeg syns det er nok smak.
  God bedring til deg!
  - ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant? Lurt med tesil ja, personlig liker jeg den kjempesterk så jeg lar det alltid ligge hele tida. Formen begynner heldigvis å komme seg nå, tusen takk :)
   Lina

   Slett
 2. Har laget ingefærte noen ganger. Veldig godt! Er alltid litt i tvil om høsten, den pleier å medføre mye regn her i byen.. men i år har den vært helt nydelig. Og så er det jo supert å kunne gå i skogen og plukke sopp... det er kanskje det fineste jeg vet med høsten. Det, og telys, rødvin og ullpledd.
  La meg forresten til som følger nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja regnet setter kanskje en demper på høstkosen der borte. Jeg liker det veldig godt, men vi har det jo ikke i dagevis akkurat og da er det jo litt lettere. Så hyggelig at du vil følge med meg, det syns jeg er så gøy! Velkommen skal du være :)
   Lina

   Slett
 3. Så fint bilde Lina, deilig! :)

  Håper du har det fint og at vi ses snart.
  Stor klem H

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Henriette! Det passa jo veldig til utfordringa i hvert fall! Har tatt et til, men det får vente litt før det blogges :) Jeg har det fint, og håper det samme for deg! Koser meg sånn med å kikke på de nydelige bildene du maler!
   Klem til deg og :)
   L

   Slett
 4. Så fint bilde, og jeg digger jo gult som du sikkert vet,hihi,
  Ingefær te var pop når jeg var kvalm og gravid husker jeg.
  Den gjør nok susen mot forkjølelse også kan jeg tenke meg.

  God bedring:)

  -malla-

  SvarSlett
 5. Og superfin farge på strikketøyet ditt, er det perlestrikk du holder på med?
  Så fint:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er helt gull mot kvalme også. Ingefær er en glemt skatt! Gul er jo egentlig ikke favoritten min, men jeg prøver å utfordre fargesmaken min litt og ikke bare lande på de samme fargene gang på gang. Dette blir en perlestrikket hals som skal gis bort i bursdagsgave :) Veldig, veldig hyggelig at du likte bildet så godt :)
   Lina

   Slett
 6. fantastisk bilde! hvis ikke du blir finalist så skjønner jeg ingenting:)
  Ha en fin helg
  klem Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk! Så hyggelig å høre! Det er jo så mange flinke og ikke er det peis heller, så det ville forundra meg stort, men det er veldig koselig med så flott respons! God helg til deg også!
   L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...