torsdag 19. september 2013

Jeg har aldri...

Dette innlegget er strengt tatt litt juks for dette er jo egentlig ingen Oslo-opplevelse. Men hvis du kjenner noen som kjenner noen som har en bil så kan du altså en kort, kort tur utenfor byen plukke grønnsakene dine selv. På Tomter gård hvor vi var har de selvplukk av alt fra dill og sukkererter, til gulrot og mais til en latterlig billig penge.

denne nettsiden finnes en oversikt over andre gårder som også har selvplukk i Østlandsområdet. Det er fortsatt mulighet for å få plukka seg noe ekstra godt, så ta turen. Gidder du ikke gjøre jobben selv har du også muligheten til å kjøpe dem bittelitt dyrere i gårdsbutikken. That's what's for dinner tonight!

Dette er mitt siste innlegg i en rekke av nye (og noen gamle) Oslo-opplevelser jeg har hatt det siste året. Du kan også lese om øyhopping i Oslofjorden i påsken, en nydelig tur i Oslomarka på forsommeren, badetur på Huk når det ble for varmt i byen, et av årets beste måltider fra Mathallen, om da jeg dansa natta vekk på Oslos tak og Norges fineste gratisfestival Granittrock.

Lina (@omgdeterlina)

2 kommentarer:

  1. Skulle ønske det var mer slik er i området også! Så gøy, og så godt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja kjempegodt! Jeg har spist mais til nesten alle måltider de siste dagene og storkost meg! Er det ikke noen slike muligheter der du bor? God helg!

      Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...