fredag 6. september 2013

Mykje lys og mjuke pledd

NIB-jentene vil se hva som skaper godstemning hos oss bloggerne i september. For meg er høsten tiden for å krølle seg sammen i sofakroken etter en skogstur i regnet. Varm sjokolade i koppen, strikketøy og tv-serier. Vi har akkurat kjøpt ny sofa så i stua her kan vi virkelig se frem til kalde høstkvelder med lyden av regn på vindusruta.


Denne sofaen er ganske stor i forhold til den vi hadde før, og det er vi veldig fornøyd med. Her er det virkelig plass til å ligge og kose seg! Men det at den er mye større har jo noen negative konsekvenser også. Vi mangler puter. Det hadde jo ikke gjort noe dersom jeg fikk lov til å handle inn, men her håndhever vi shoppestoppen strengt, så vi får ønske oss noen til jul for å gjøre sofakroken enda mer innbydende.

Jeg er en skikkelig raring. Ikke bare er jeg glad i høsten, jeg gleder meg også til vinteren. Snøen må gjerne legge seg tidlig for min del, jeg syns det er så fint! De av dere som har fulgt meg en stund fikk kanskje med dere at jeg var på ferie i mai. Mens andre satte seg på fly mot varmere strøk for å få en tjuvstart på brunfargen reiste jeg til Svalbard og hadde the time of my life. Hver sin smak får man vel kanskje si? Pingvinene i vinduskarmen gleder seg i hvert fall med meg, igloen deres står jo i fare for å smelte hvis det ikke blir kaldere snart!


Hjertelig velkommen til nye lesere og følgere, dere er til stor glede for meg. Jeg ønsker dere alle god helg! Hvis dere vil kose dere med flere innlegg om høstkos finner dere alle de andre bidragene her.

Lina (@omgdeterlina)

12 kommentarer:

 1. Der var resten av sofaen ja! Ikke ønsk deg alt for mange puter da, sofaryggen er så lav så den vil jo lett forsvinne, og det må den jo ikke siden den er så fin! Også liker jeg så godt det stramme kube-uttrykket. Men noen puter i hjørnet skader sikkert ikke da ;-)Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ånei, ikke for mange. For det første er jeg helt enig med deg, og for det andre setter nok mannen i huset en stopper om det skulle fylle seg opp ;) Men et par av drømmeputene til HAY hadde nok gjort seg til det stramme uttrykket tror jeg. Håper du har hatt en fin søndag du også :)
   L

   Slett
 2. Herlig bidrag!!

  Lykke til.

  Ønsker deg en fin ny uke:)

  Klem Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Linda! Jeg heiv meg med selv om stylingen er noe uferdig. Så er det at jeg liker det litt enkelt og da, selv om jeg gjerne skulle hatt noen puter med. Det får bli neste gang :) Ønsker deg en fin uke også!
   L

   Slett
 3. Gratulerer med lekker, ny sofa! :)
  Lykke til i utfordringen hos NIB <3

  Jeg er også veldig glad i høst, snø, kulde og vinter, så da er vi jammen to. *fniz*

  Vi sees på tirsdag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk! Godt å høre at det er flere av oss ;) Sees i mårra, gleder meg masse!
   L

   Slett
 4. De pingvinene og igloen er noe av det kuleste jeg har sett på lenge. ELSK ELSK!

  Fiin mandagskveld.
  Her er det kanelboller i ovnen og skikkelig høststemning.

  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant, de er søte? Elsker dem! Måtte kjøpe dem på tross av shoppestoppen, så fikk litt smekk på fingrene for dem, men jeg kunne jo ikke la være! Kanelboller hørtes helt fantastisk ut, det beste med høsten er å kose seg litt ekstra :)
   Sees i morgen!
   Klem L

   Slett
 5. Der kan man slange seg godt og bredt. Deilig :)
  Digger pingvinene dine! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, ja er de ikke fine? Liker bidraget ditt skikkelig godt også, spesielt puta med dyresilhuettene!

   Slett
 6. Takk for at du bidro i NIB-konkurransen vi sponset. Fine bilder!

  PS: Beklager at vi er så sene med å takke.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...