onsdag 9. oktober 2013

Flere bursdagsønskerNå er det ikke meninga å være sånn kjempematerialistisk altså, mest av alt ønsker jeg meg at folk kommer og har det fint sammen. Men det er vel lov å drømme litt om noen ting også? Spesielt blir det sånn siden vi bygger hus. Vi lever jo veldig i framtida i den forstand at vi tenker og planlegger for huset mens sannheten er at det ikke er tatt et eneste spadetak ennå. Og da blir jo det eneste konkrete vi kan tenke på tingene vi vil ha i huset når det endelig står ferdig.

Lina (@omgdeterlina)

// speil fra Designletters // honeycombs fra Fjeldborg // sementdiamant fra Bloomingville // polkadot wallstickers fra Umlaute // baboushkadukker fra Broste Copenhagen // øyemaske á la Breakfast at Tiffanys // Twist a twill ullpledd via Fjeldborg.

4 kommentarer:

 1. Den øyemasken har jeg og jeg elsker, elsker, elsker den ;)
  finfin ønskeliste.

  Jeg leverer cupcakes til vakrerom eventet så meg ser du nok, jeg er nok ikke der hele kvelden, da jeg skal på noe annet. Men en klem og litt skravel skal vi få til.

  klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, vi liker nok mange av de samme tingene vi Maia! Hyggelig at vi får truffet hverandre litt, også gleder jeg meg veldig til å smake cupcakesene dine :)
   Klem

   Slett
 2. Hei, og takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Kanskje jeg skal prøve meg på strikking snart...
  Jeg sliter alltid med det at bloggen fort virker materialistisk. Men det er jo tross alt det en slik blogg handler om. Jeg trøster meg med at det meste på bloggen er drømmer og tanker, og at jeg bidrar på andre måter. Brukte møbler, klesbyttefest, diverse veldedighet. Og dette var nå fine, beskjedne ønsker. Det må jo være lov!

  SvarSlett
  Svar
  1. Strikking er en veldig avslappende og deilig aktivitet syns jeg, spesielt foran tven :) Ja jeg er absolutt enig i at det må være lov til å ønske seg ting. Og så lenge man skiller mellom hva man trenger og hva man bare har lyst på tenker jeg at man bremser forbruket sitt kraftig (sånn er det i hvert fall for meg), og da tar man jo ansvar. Smalahovefesten din ser så trivelig ut, og så gøy for dere at folk "utenfra" har lyst til å delta!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...