lørdag 26. oktober 2013

Mer rosa ting

Jeg vil bare minne om at det fortsatt er mulig å delta med sin rosa collage på Fabelaktigbloggen. Maia tar i mot bidrag ut måneden. Det er selvfølgelig også mulig å støtte aksjonen ved å donere penger til for eksempel Kreftforeningen. Ha en fin lørdag!

// geometrisk lysestake fra Kremmerhuset // retro-telefon // Etimo rose heklepinnesett fra Pickles // den perfekte skoleveska fra The Cambridge Satchel Company //

Lina (@omgdeterlina)

6 kommentarer:

 1. sÅ FLINK DU ER! Kule collager, visst er det gøy å lage dem! ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Ann Beate! Det er ekstra stas når det kommer fra en flinking som deg :) Jeg vet ikke helt om vi sees Moss i mårra, jeg er trøtt og slapp, men tar kanskje turen og da skal jeg finne deg!
   L

   Slett
 2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett
 3. Elsker bidraget ditt! Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Det betyr ekstra mye når det kommer fra ei som er så flink som du! Jeg vil selvfølgelig bidra til en så viktig sak!
  Lina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...