tirsdag 29. oktober 2013

Tankefull tirsdag


Den (ikke så veldig) oppmerksomme leser har fått med seg at jeg elsker høsten. Fargene, lufta, den milde varmen av høstsol, mørke kvelder, stearinlys, dere vet. Da jeg var liten handlet min kjærlighet for høsten spesielt om at jeg var veldig glad i å gå på skolen. Så hver høst savner jeg følelsen av den nye starten et skoleår er. Nye fag, nye venner, nye lærere, jeg syntes alltid at skolestart ga en masse nye muligheter. Rett og slett en spennende tid, som et nytt år midt i året. Denne følelsen har jeg prøvd å ta med meg inn i min voksne tilværelse. For nå kan det av og til føles som om at jeg har tatt de fleste av de store og viktige avgjørelsene i livet, og at mulighetene ikke lenger er så mange. Og det er jo selvfølgelig sånn at noen av valgene er tatt, men det betyr jo ikke at man ikke kan endre retning. Det er det viktig å minne seg på syns jeg.

Så hurra for høsten og følelsen av en ny start!

Lina (@omgdeterlina)

5 kommentarer:

 1. Hei søte du!
  Først må jeg takke deg for at du legger igjen spor på bloggen min. Det gjør meg glad, for jeg elsker kommentarer og dine er jo så herlige! Jeg har hatt helt stopp på å besøke andre blogger en periode, jeg måtte rett og slett prioritere tiden min. Men nå har jeg endelig hodet over vann og kan endelig dra på besøk hos herlige bloggerinaer som deg *smiler*

  Skolestartfølelsen husker jeg og :)

  Ønsker deg en fortsatt nydelig uke!
  Her er det litt mer hvilepuls enn på lenge og jammen skal jeg nyyyyte det!
  Stoor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du blir glad for kommentarene mine, jeg sier bare ting jeg mener så de kommer rett fra hjertet :) Veldig koselig at du legger igjen noen ord inne hos meg også, det er jo som du sier en pekepinn på at man skriver ting folk liker å lese om. Nyt hvilepulsen, det er vel fortjent! Godt han mannen din passer på å gi deg litt oppmerksomhet etter lange arbeidsdager!
   God uke til deg også og stor klem :)
   Lina

   Slett
 2. Hei:) Vi som driver med gamle møbler falt virkelig for skatollet ditt! Og utrolig kul farge på det;)

  Ha en super kveld videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det var hyggelig å høre! :)
   Håper det blir en fin uke for dere!

   Slett
 3. Cheap North Carolina
  A person necessarily assist to make critically
  posts I would state. That is the first time I frequented your web
  page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this actual post extraordinary.

  Fantastic activity!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...