onsdag 20. november 2013

Bortskjemt

På søndag hadde jeg invitert gode venner på et godt gammeldags kakeslaberas og hadde det så trivelig! Og som om ikke det hyggelige selskapet var nok ble jeg også overøst av fine presanger!


Jeg er så takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt, og lever lenge på dagene jeg får tilbringe med dem. Tusen, tusen takk!

Lina (@omgdeterlina)

4 kommentarer:

 1. Åå! Heldige deg, alltid hyggelig med gaver ;) Jeg hadde et sånt lekekamera som liten, bare at mitt var rødt. Gjensynsglede! <3

  Ønsker deg en fin dag!

  -Wenche-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg føler meg superheldig! Det kameraet hadde jeg aldri som liten, og det hadde selvfølgelig kjæresten min fått med seg. Det beste er at jeg nettopp fant et sted hvor man kan sende inn bildene sine også får du dem tilbake på sånn viewmasterkort sånn at man kan se sine egne bilder inni der. Veldig morsomt! Håper du får en god helg :)
   Lina

   Slett

 2. Hei på deg, så mange fine gaver, wow. Sikkert velfortjent;)
  Hihi, herlig at du ble så gira:) Tenkte faktisk på deg når jeg fant putene.
  Løp & kjøp, og nyt;)

  Finfin helg til deg også;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du tenkte på meg! Jeg sprang på Jysk og fikk sikra meg et par puter selv, så tusen takk skal du ha! Håper sola skinner på deg i dag og at du får en deilig søndag :)
   Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...