lørdag 30. november 2013

It's the most wonderful time of the year!

Advent er ventetid, så egentlig burde en utålmodig jente som meg ikke like adventstida i det hele tatt. Men jeg elsker den. Om kveldene pakker jeg inn gaver mens jeg hører på julemusikk. Kanskje har jeg bakt noen pepperkaker som er blitt kalde nok til å pynte med melisglasur. I vinduet lyser adventsstjerna, lik den mormor hadde da jeg var liten. Hvis jeg er skikkelig heldig snør det når jeg går på kveldstur med hundene. Julaften syns jeg kan være litt komplisert og stressende. Hvor skal jeg feire? Hvem skal jeg feire med? Ikke misforstå, jeg har det fint på julaften, men jul er ikke det samme når man er voksen som når man var barn. Man har andre forpliktelser og familien har andre forventninger. Og det er jo helt riktig, men jeg er nostalgisk og savner den barnlige følelsen av jula.

Adventstida er enklere. Den kan jeg bestemme over selv. Ta i mitt tempo. Slappe av og kose meg med.

I fjor fikk jeg en Elf on the shelf av Lars. Han heter Buddy og er en artig liten fyr som, sammen med reinsdyrkompisen sin Rudolf, finner på nye ting hver natt. Noen ganger er han litt rampete og noen ganger hjelper han til. Egentlig er det jo for barna, men man kan ha det morsomt selv om man er voksen også? Jeg syns han bringer den barnlige julegleden litt tilbake igjen, og vil gjerne dele det med dere som leser her. Hver morgen fram til julaften kommer jeg til å poste et bilde av hva han har funnet på, håper dere vil være med!

Lina

2 kommentarer:

 1. Oppdaget bloggen din i dag, jeg. Nå følger jeg deg på Bloglovin sånn at ikke katastrofen skal gjenta seg - tenk at jeg ikke fikk med meg denne fantastiske nedtellingen til jul!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig Hanne! Buddy, han kommer nok kanskje tilbake i desember igjen, og i mellomtiden håper jeg du vil trives med alt det andre jeg skriver om :)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...