lørdag 16. november 2013

Mer reprise

Nå har jeg altså oppdatert alle inspirasjonsinnleggene her på bloggen. Og siden jeg ble mer fornøyd med hvordan de ble seende ut kan det godt være jeg lager flere hvis dere liker dem? Målet er at de skal glede og inspirere, så jeg vil gjerne ha tilbakemeldingene deres! Under ser du bilde fra et av trappeinnleggene:


Se mer:
Kjøkken (del 1)
Kjøkken (del 2)
Bad
Trapp
Bokhylle
Hage

Ønsker dere alle en god helg! Jeg baker og gjør klart til bursdagsfeiring i morgen, og gleder meg som om jeg ble 10, ikke 28!

Lina (@omgdeterlina)

6 kommentarer:

 1. Herlig inspo! Ha en fin søndagskveld ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du syns det Maren, du er også kjempeflink med dine inspirasjons-innlegg! Håper du får en fin uke :)
   L

   Slett
 2. Jeg liker sånne innlegg veldig godt. Og syns dine var veldig fine! Nå når vi har begynt å leke med tanken på å pusse opp badet, er jeg spesielt åpen for inspirasjon. Bad er ikke et rom jeg har tenkt mye på tidligere. Likte feks den trelemmen i dusjen, en fin måte å få litt tre inn på badet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er veldig hyggelig å få noen tilbakemeldinger på om det man skriver om er interessant, og kanskje spesielt på disse innleggene her for det er nok dem jeg bruker mest tid på å lage med tanke på at jeg både leter etter bilder, velger ut favoritter OG lager disse collagene. Så jeg setter veldig pris på tilbakemeldinga di, også er det jo ekstra hyggelig at den er positiv :)
   Håper du får en fin uke!

   Slett
 3. Åiåiåi! Nå begynner du å bli særdeles profesjonell i blogginga Lina! Så mye stilig du har lært deg! Oda er dyktig læremester☺ Kollasjene er fine og innholdsrike, og en fryd for øyet!
  Bursdagsgave er nå pakket og klar, så nå må jeg bare komme meg på posten. Håper du har den innen lørdag☺ Og, jeg håper du blir veldig fornøyd!
  -Goklæm fra tanteA-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ho e veldig flink så det e så artig :) Veldig hyggelig at dåkker som les like det også! Æ glede mæ til bursdagsgave, så no skal æ vente spent, æ bruke alltid å bli veldig glad for pakkan fra dåkker for du e så flink å finne ting :) Håpe ferien va deilig og at dåkker no e klar for de mørke månedan i nord.
   Godklem!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...