onsdag 11. desember 2013

11.desember

Etter alt tyggisrotet i går måtte vi ta en alvorsprat, og det ser heldigvis ut som han har hørt på meg for i morges hadde han prøvd å lage te til meg. Buddy, jeg tilgir deg!

Lina

English recap
After the mess he made with the gum ball machine yesterday I had to have a serious talk with him. Apparently he felt bad because when I got up this morning he had made my morning tea. Oh Buddy, I forgive you!

2 kommentarer:

 1. Han Buddy er en liten luring altså *ler*

  Mitt svar på din kommentar i innlegget mitt ”VENNER?!” (jeg vet, jeg ligger sånn ca 14 dager etter på kommenteringen, men bedre sent enn aldri eller hva?! *fnis*):Takk for at du alltid heier på meg, du er bare helt underbar du! Er det noen som har sagt det til deg noen gang?!

  Det er så trist å lese at du skammet deg, for det er jo ikke du som skal skamme deg! OMG! Det er de neka som dumpa deg, som burde skammet seg en masse!

  mange gode klemmer tilbake, søte du!
  -Maia

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...