torsdag 12. desember 2013

12. desember
Helt brannsikkert er det kanskje ikke, men jeg syns de var så søte der de satt at jeg lot dem holde på. Grilla marshmallows er jo dessuten veldig godt!

Lina

English recap
It might not be entirely safe but they're so cute, aren't they?

5 kommentarer:

 1. Så søte og digger grilla marsmellows;) morsomt å lese om deg, og følte faktisk at vi er litt like, hihi:) lettrørt, ryddemanisk +++ Gøyal greie fra ReVinyl da, liker mer åpenhet og hvem befinner seg bak disse mange freshe bloggene liksom:) Nå håper jeg at vi kommer i litt julemodus her også. Har vært nesten hele uka på utredning på sykehuset i Bergen, og alle planlagte juleaktiviteter hàr blitt satt på vent, men barna har jo kost seg med aking og mørkgjemsel likevel. Nå venter pepperkakebaking, julverksted og da får man forhåpentligvis litt julestemning.
  Herlig å kikke daglig innom Buddy og Rudolf da, hihi! Gjør noe med stemningen på flere plan det:) kos deg videre;(

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Så hyggelig at du kan kjenne deg igjen i meg! Jeg syns ofte det viser seg å være sånn, for meg i hvert fall, at de bloggene jeg liker best er de jentene jeg har en del felles med også :) Utredninger og dårlig helse vet jeg dessverre også litt om, jeg skal over nyttår. Håper du får julestemninga på gli, også er det jo veldig hyggelig hvis Buddy og Rudolf bidrar litt ;) Også må du gjerne ta utfordringa du også da! Jeg har fått masse positiv respons på den, og det er jo veldig gøy å bli litt bedre kjent med hverandre når vi nå inviterer hverandre hjem likevel!
   Klem L

   Slett
 3. Så søte! Kom til å tenke på denne, har du sett den? http://www.quickmeme.com/p/3vpa2h
  Jeg lo så jeg grein... Og skulle nesten ønske jeg hadde barn, bare for å kunne gjøre noe lignende...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den er nydelig! Så den for noen uker siden, og syns den var fantastisk! Vi har ingen barn, men hadde en liknende adventskalender med Buddy for hverandre i fjor, og syns det var superstas vi altså! I år ville jeg dele det på bloggen så det er jo litt annerledes, men kjæresten min bruker bloggen som adventskalender i år for å se hva Buddy har funnet på rundt om kring ;)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...