søndag 15. desember 2013

15. desember
Buddy og Rudolf syns det er trist at vi mennesker har slutta å sende post på den gammeldagse måten, og slår selvfølgelig et slag for å sende julekort. Kortene de har laga i år er ekstra fine syns jeg, for det er et bilde fra julaften i fjor. Jeg håper Askepott og prinsen finner hverandre i år også! Husk forresten å sende juleposten innen i morgen for å være sikra at den kommer fram før jul.

Lina

English recap
Buddy and Rudolf would think it is sad that we humans no longer send each other letters the old fashioned way so of course they help me write my christmas cards.

2 kommentarer:

 1. Så koselig, og er veldig enig i det, selv om vi har sviktet selv i år...ikke alltid ting går etter planen.Åhh, Nøtteknekkeren hører virkelig julen til.
  Vi pleier også å se den, men ikke hver jul. Kos deg masse:) Her er det venninnebesøk i Oslo, og pynte pepperkakehus på som står på dagsplanen. Klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant? Jeg så den første gang i fjor, men vil gjerne fortsette med det, for det er jo helt fantastisk! Også sitter jeg og tenker, hvorfor har jeg ikke sånt et juleselskap egentlig? Håper søndagen ble som dere ønsket og god innspurt til jul!
   Klem L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...