tirsdag 10. desember 2013

20 ting om meg

Foto: Susanne BenjaminsenPå instagram har det gått en utfordring i dag om å fortelle 20 ting om seg selv. Siw bak bloggen ReVinyl utfordra meg til å være med, men etter å ha knota med å skrive på telefonen (hvordan i alle dager får dere til dette?) og fått opp mislykka deling ørten ganger, bestemte jeg meg for å dele det her på bloggen i stedet:

1) Det første jeg tenkte da jeg fikk denne utfordringa var ”Ok, men herregud, har jeg 20 ting å fortelle om meg selv?”, så den første kan jo være at jeg har et snev av prestasjonsangst.

2) Jeg er 28 år gammel, men har a l d r i fått komme inn på et utested uten å vise legitimasjon. Folk tror mormor på 75 er mora mi, så jeg har bra gener sånn sett.

3) Jeg kommer fra Tromsø, men har flytta mye så jeg har bodd nesten like lenge ulike steder i Målselv og i Oslo hvor jeg bor nå.

4) Her bor jeg sammen med kjæresten min og våre to pelsbarn.

5) Pelsbarna heter Weezy (etter Lil Wayne) og Vaular (etter Lars Vaular)

6) Det siste navnevalget var ikke helt gjennomtenkt og er litt flaut siden Norge er et lite land og Oslo er en liten by. Så Lars Vaular hvis du leser dette: jeg beklager, det var bare at det var morsomt med navnet på en norsk rapper på hund nr to og vi er ikke crazy-stalker-fans. Du lager fin musikk så fortsett gjerne med det, men du trenger altså ikke se deg over skuldra når du går hjem. Og hvis noen roper navnet ditt med litt streng stemme i nabolaget så er det mest sannsynlig vi som roper på hunden vår, ikke deg.

7) Jeg e l s k e r å se på TV-serier, og er ikke flau for å innrømme det!

8) Jeg liker å le og danse og prøver derfor å gjøre så mye av det som mulig.

9) Jeg har et nært forhold til familien min som forutenom de jeg bor med, består av mamma, lillesøster (19), mormor og morfar. Mor og far (som de heter) er en naturlig del av den nærmeste familien min, kanskje fordi mamma har vært alenemor og de har vært en viktig støtte for henne.

10) (Nesten) alt kan gi meg klump i halsen og svie i øya. Jeg er nemlig ekstremt lettrørt. Om jeg skulle gifta meg kunne jeg ikke vært i samme rom som de som holdt tale, for vi snakker ikke sånn koselig rørt at man feller en tåre med verdighet, vi snakker fullt ut hulking med høylytt snufsing.

11) Derfor kan jeg heller ikke holde taler. I hvert fall ikke hvis det jeg skal si har noe som helst sannhet i seg.

12) Jeg setter i gang masse prosjekter, spesielt når det gjelder kreative hobby-greier,

13) men sliter av og til litt med å avslutte alle. Derfor er jeg den stolte eier av opptil flere sett med alt-du-trenger-kit til ulike hobbyprosjekter jeg satte i gang med, men som ikke greide å holde på interessen min.

14) Jeg er perfeksjonist og orker ikke ha det rotete rundt meg,

15) så antakeligvis er jeg en av dem alle dere andre er litt irritert på for jeg rydder hele tida.

16) Men fortvil ikke! Jeg hater nemlig å vaske så vinduene mine er skitne, og jeg tenker med skrekk på hva som ville skjedd om noen kom med hvite hansker for å sjekke i bokhylla mi.

17) Det aller fineste stedet jeg har vært er på Svalbard, og heldigvis har jeg en fetter der som er en god unnskyldning for å reise tilbake.

18) Jeg leser ikke bøker, bare de med masse bilder i. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn for før var jeg veldig glad i å lese, men jeg finner ikke motivasjon til det.

19) Jeg er rastløs og slapper best av hvis jeg kan holde på med noe, ikke bare sitte helt stille.

20) Jeg prøver å bli flinkere til å ikke bry meg om hva andre tenker og mener, men er ikke helt i mål med det ennå dessverre (så nå håper jeg dere liker meg fortsatt!)

Lina

6 kommentarer:

 1. Så fin ide av Revinyl! Du verden! Flott inlegg! Ha en finfin dag! Signe

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Signe, så hyggelig at du likte innlegget mitt! Vi inviterer jo hverandre inn i stua, så det er jo koselig å bli litt kjent med hverandre også :)
   Lina

   Slett
 2. Jeg har også ryddemani, hater rot men bryr meg ikke om vindusvask. Fikk alvorlige minus-husmorpoeng av min kjæres bestemor, da hun klagde på at hun fikk vinduene vasket kun to ganger i året og jeg kunne fortelle at våre var vasket en gang på de 5 årene vi hadde bodd i leiligheten vår...
  Gøy du likte det nye kontoret forresten. Det har blitt mitt nye favorittrom.. Har kjøpt et gulvteppe som jeg har der, kommer bilde av det snart.

  SvarSlett
 3. så koselig å lese om deg, søta!
  Men deg har jeg alltid likt! Likte deg med en gang jeg så deg, jeg *ler*

  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Du altså! Følelsen er gjensidig! Stor klem til deg!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...