mandag 13. januar 2014

Jeg har aldri...

Bilde lånt fra subsdans.no
Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg i denne spalten her på bloggen, så for nye lesere krever det en forklaring: jeg elsker Oslo, og gruer meg litt til å flytte herfra når huset er ferdig. Så i tida fram mot flytting prøver jeg å få mest mulig ut av byen, og deler erfaringene jeg gjør med dere som leser. Stort sett har jeg prøvd å gjøre nye ting, men i dag har jeg børsta støv av gamle dansekunster og storkosa meg. På dansestudioet Subsdans har de nemlig timer også for oss voksne. Denne uka er det gratis prøvetimer, så her er det ingenting å vente på, kom og dans med meg!  Jeg vet i hvert fall at dette langt fra blir siste gangen jeg drar dit.

Jeg har tidligere skrevet om øyhopping i Oslofjorden i påsken i fjor, en nydelig tur i Oslomarka på forsommeren, badetur på Huk når det ble for varmt i byen, et av fjorårets beste måltider fra Mathallen, om da jeg dansa natta vekk på Oslos tak, Norges fineste gratisfestival Granittrock, deilige grønnsaker man kan plukke selv og åpne hus. Jeg blir veldig glad om du har lyst til å tipse meg om dine beste Oslo-opplevelser!

Og dere; tusen takk for all den hyggelige responsen på det forrige innlegget mitt. Nå gleder jeg meg virkelig til å dele de beste diy-tipsene mine med dere framover!

Lina

7 kommentarer:

 1. Så gøy! Sunt å prøve nye ting, eller friske opp gamle ferdigheter!
  Det bør jeg å gjøre ;-p

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er nok godt å bryne seg litt innimellom! Håper du finner noe du liker :)

   Slett
 2. Det er såå masse å gjøre i Oslo. Jeg eeelsker den byen.
  Min favo ting å gjøre i byen er å makrofotografering i reptilparken, kultur inntrykk på Astrup Fearnley, drikke te på bristol, late som du er i Vietnam på Saigon Lille - ja.... det er så mye!
  Vi får ta det når du kommer til meg. Kan du komme 15. februar rundt brunch tider? Send meg mail :)

  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Saigon Lille er en av mine all time favorite-steder! Elsker maten, og elsker at den er så herlig David Lynch-aktig innreda og alltid under oppussing. Du har fått med deg at det var en skilsmisse og at det nå finnes Saigon Lille (den originale) og Gingergrass Lille Saigon 1 (med den originale kokken). Det er altså den siste du må gå på nå. Jeg syns det er herlig festlig! Ikke skilsmissen i seg selv selvfølgelig, men alt oppstyret rundt. Sender deg en mail jeg fina!
   Klem

   Slett
 3. Så kult! Dans er kjempegøy! Har gått på både ballett, moderne og jazz da jeg var yngre, men nå nøyer jeg meg med saltimer på treningssenterne i nærheten. Utrolig morsom "spalte" :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Jeg har også dansa ballet, moderne og jazz, også dansa jeg streetdance. Nå i vår blir det waacking og hiphop på meg :) Glad du liker spaltene mine!

   Slett
 4. Svar på kommentar inne hos meg i innlegg om "bloggtreff og sånn": Takk for veldig fine ord, søta ♥
  Jeg har alltid gjort akkurat som jeg føler for jeg da. Føler jeg noe galt, så gjør jeg det ikke *ler*. Jeg har lært at det er aldri noen som takker deg, for at du sliter deg ut og derfor gjør jeg det heller aldri.

  Stor klem tilbake♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...