søndag 12. januar 2014

Lag det sjæl! // DIY

Da jeg var liten elsket jeg å lese bøker. Og som den perfeksjonisten jeg er ville jeg jo helst lese alle bøkene. Og da mener jeg ikke at jeg ville lese mange, og ikke heller så mange som mulig. Jeg tenkte at jeg skulle lese alle! Så skulle jeg krysse av for hver bok jeg leste, også på et eller annet tidspunkt bli ferdig med lista. Jeg husker fortsatt skuffelsen jeg følte da jeg skjønte at det ikke ville la seg gjøre. Nå er jeg voksen og har for lengst akseptert og slått meg til ro med dette. Men av og til kan jeg kjenne på noe av den samme følelsen når det kommer til ting jeg vil lage. Jeg er jo såpass oppegående at jeg skjønner at man ikke kan lage alt, og det har jeg forresten ikke lyst til heller, men jeg finner (alt for) mange fine ting rundtomkring på internett som jeg har veldig lyst til å lage. Så da får man jo ikke lagd alt selv. Dessverre. Men siden jeg altså sitter på ca åtte og en halv million store og små gjør det selv-prosjekter jeg ikke nødvendigvis rekker å gjøre selv vil jeg gjerne dele noen av favorittene mine med dere. Jeg ønsker dere herved velkommen til min nye ukentlige spalte på bloggen. Hver søndag vil jeg vil dele gode idéer jeg har funnet, så kan vi kanskje krysse av noen prosjekter sammen?

Fremgangsmåten på bordet finner du her, bordbrikkene her og trenger du tips til hvordan du maler ei lampe finner du de her. God søndag!

Lina

English recap
Every sunday I share some of my favorite diy's that I've stumbled upon on the internet. This week I've chosen some color blocked coasters, a side table to die for and a tutorial for spray painting an old lamp.

14 kommentarer:

 1. Kjenner meg litt igjen her. Jeg får det ofte for meg at jeg skulle hatt en fullstendig oversikt over hva som finnes på nettet innenfor ulike temaer, og helst akkurat det som er relatert for meg. Det er så kjipt å lære etterhvert, vil ha alt og alt på en gang! ;-)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja hva gjorde vi egentlig før internett tenker jeg! Men kanskje vi egentlig hadde bedre tid til å gjennomføre prosjekter i stedet for å gå oss bort i inspirasjonsjungelen?
   Klem

   Slett
 2. Hei på en søndag Lina!:-)

  Først; tuuusen takk for at du har stemt på meg, det gjør meg virkelig lykkelig i sjela å tenke at folk faktisk har giddet å gjort det! Takk! Og så; gjett om jeg har mange uleste bøker på den lista… den er så lang! Jeg skal vikarier som bibliotekssjef i ett år nå, og da tenker jeg at lista ikke blir kortere. Leser Hamsun nå, men kjenner jeg er klar for noe sprekere snart. Hamsun er absolutt leseverig altså, men jeg er litt mer den moderne skjønnlitterære typen;-)

  Nå roter jeg meg litt bort, for det jeg egentlig skulle si var at dette er en type innlegg jeg kommer til å se frem til hver søndag! Elsker slike DIY-prosjekter, men det blir sjelden til at jeg leter de opp selv. Perfekt å få det servert på sølvfat her. Yes!

  God søndagskveld til deg, her skal jeg og mannen snart på kino, noe som virkelig er en eksotisk aktivitet her i Stryn;-)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hamsun er fin, men treg syns jeg (bare ikke si det til Anita jeg hadde i norsk på vgs!). Spennende jobb da! Når jeg var liten drømte jeg om å bli bibliotekar, deretter generalsektretær i FN, også endte jeg opp som sosionom. Håper du vil trives i jobben! Jeg syns det er superhyggelig at du vil følge med på spalten min, jeg kommer til å dele både enkle og litt mer tidkrevende greier, så her blir det noe for alle :) Hvordan er kinofasilitetene i Stryn? Jeg har aldri vært der, men når du sier det er eksotisk ser jeg for meg at det er på et grendehus med avlagte mismatchende sofaer som seter og at hele bygda kommer for å se når det settes opp en film sjettehver uke. Hvis det er sånn: ta meg med!! Hvis ikke vil jeg nesten ikke vite det haha :p
   Håper du har ei fin uke!
   Klem

   Slett
 3. Det er nesten farlig å lese sånne blogger, hehe. Jeg og er sånn som får lyst å gjøre alt mulig av ting jeg finner på internett.
  Kanskje jeg skal male lampen min! Den er vanvittig kjedelig den jeg har over skrivebordet.
  Det får bli en på listen ihvertfall :) Har jo egentlig bare helgene til å gjøre sånne ting på, og jeg har litt for mange prosjekter på gang akkurat, hehe. Men gleder meg til å følge med på den ukentlige spalten din :)

  Takk for hygglig kommentar på bloggen min, og ja, er helt enig med deg!
  Hilsen Ellinor

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det skal jo være fort gjort å male lamper, så det syns jeg du kan, så får du fortelle hvordan det går! Uansett er det veldig hyggelig at du vil følge spalten min, det setter jeg stor pris på. Håper du har en fin uke :)
   Lina

   Slett
 4. Hei søte Lina, jeg kjenner meg veldig igjen. Lista er lang både innen litteratur og innen gjør det selv prosjekter. Og i tillegg så har jeg litt vel dårlig tålmodighet, og er derfor mest fan av enkle gjør det selv prosjekter.....og stort sett så får jeg ikke gjort de heller, men NÅ kan du inspirere meg og kanskje man får gjort noe " sammen" . Hurra! Gleder meg til søndagsinnleggen dine;) finfin uke til deg;) klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig hyggelig at du liker spalten, jeg lover å dele både store omfattende og små, små som er gjort i en fei! Jeg har nok en tendens til å gå på flest i siste kategori selv ;) Håper du har en fin uke!
   Klem L

   Slett
 5. Gleder meg til å se prosjektene dine :)

  jeg lo godt av kommentaren din, så jeg viste den til mannen han lo han også.
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha så bra! Han skriver veldig morsomt, så det skal han bare fortsette med! Superkoselig at du liker spalten min! Nå er jo ikke alt dette mine prosjekter, for så mange timer har jeg ikke til rådighet, men jeg fant ut at jeg ikke bare kunne sitte på alle tipsene jeg har, men heller dele de med andre som kan ha nytte av de :) Håper du har en fin uke. Klem L

   Slett
 6. jeg er desverre ikke av DIY typen men blir veldig inspirert til å bli det når jeg kommer over blogger som din :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at jeg kan være til inspirasjon! Jeg skjønner jo at dette ikke er for alle, men jeg kommer til å dele tips på ting som går fort så vel som større prosjekter, og da er jo terskelen lav for å prøve hvis man vil :) (Snart) god helg!
   Lina

   Slett
 7. Utrolig stilige "gjør-det-selv" :-) Tror jeg må prøve meg på det bordet, hadde gjort seg ved siden av sofaen :) Takk for tips. Håper fredagskvelden din er fin. Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant? Jeg er helt forelska i det bordet selv! Det er så herlig lekent samtidig som det er enkelt og rent i uttrykket. Kanskje det blir ett på oss begge to! Jeg har hatt en helt nydelig fredagskveld med gode venninner, håper du nyter helga :)
   Klem

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...