fredag 28. februar 2014

And the winners are...

Først vil jeg si tusen, tusen takk til alle dere som deltok i giveawayen! Dere er SÅ fine, og jeg skulle gjerne ha gitt premie til hver enkelt av dere. Dessverre så kan jeg jo ikke det, men jeg har i hvert fall trukket en bonuspremie som en liten ekstra overraskelse. Loddene ble sirlig skrevet ned og klippet ut av meg i påsyn av mormor, og selve trekningen ble foretatt av Lars. 

De heldige vinnerne er fine Ellevillamalla som blir lykkelig eier av lysestaken, Ringvold som får holde seg varm på beina med nye tøfler og Gøy på tangen som får lyst opp tilværelsen med noen stjerner i betong. I tillegg får Mari W en ny pute (sydd av meg) til sofakroken sin! Send meg en mail med adressene deres (og Ringvold må huske å skrive hvilken størrelse du vil ha på tøflene). G R A T U L E R E R ! Og en stor klem til alle dere andre, dere gjør det så gøy å blogge og fortjener premier hver og en, så se ikke bort fra at det blir en giveaway en annen gang også!
Håper dere får en god fredag, her blir det skikkelig kjærestehelg etter å ha vært i forskjellig land i nesten en måned. Vi snakker TV-serier, popcorn og god stemning!

Lina

8 kommentarer:

 1. Hvaaa , er det virkelig sant?!?! H u r r a;D nå ble jeg superglad på en ellers grå dag:) Tusen tusen takk flinke, søte du:) nesten sånn at du burde blitt invitert på lunsj her, hihi;) Du har vel ikke tilfeldigvis en ledig dag til uka? Drammen er er ikke så langt unna som Oslofolk tror, fnis!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer! Så hyggelig at jeg kunne glede deg :) Jeg er jo nordfra og ikke så redd for avstander som folk på østlandet så jeg kommer jeg gjerne og besøker deg! Så hyggelig at du har lyst til det!

   Slett
 2. Hurra! Og tusen takk. Tror jammen jeg utnytter vinnerlykken og investerer i et vinlodd på jobben.

  SvarSlett
  Svar
  1. Etter ferie og forkjølelse skal jeg endelig på posten i dag og sende avgårde pakkene, så nå tør jeg love at premien kommer i løpet av uka :) Og nå er jeg nysgjerrig på om det ble vin på deg også?

   Slett
 3. Er det meg, er det meg, er det meg!? Hurra! Betyr det at jeg vant muligheten til å kjøpe en pute til, eller at jeg får to til prisen av en..? Hadde forresten en hyggelig prat med Lars sin tante Maja i minnestunden til min bestefar i dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra, hurra! Det betyr at du vant en liten kompanjong til den du allerede har kjøpt! Det passa jo perfekt siden det er yndlingsfargen din og det er tomt for det stoffet nå :) Vi gleder oss til å komme på middag!

   Slett
 4. hurra! så heldig jeg er! tusen tusen takk:)
  Ha en flott helg søte deg!
  klem Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fin du er som blir så glad for trøstepremien! Etter ferie og forkjølelse skal jeg endelig på posten i dag og sende avgårde pakkene, så da tør jeg love at premien kommer i løpet av uka :) Håper du nyter sola der du er! Klem

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...