søndag 2. februar 2014

Lag det sjæl - enkel oppdatering // DIY - easy does itDenne uka deler jeg noen superenkle DIYs med dere, dette er noe vi alle kan få til med ganske liten innsats. Jeg har allerede bestemt meg for at denne stumtjeneren skal opp i huset hos oss, og kanskje vi må ha ei sånn klokke også? En gammel genser blir fort mer oppdatert og morsommere med enkle grep. Fremgangsmåten på stumtjeneren finner du på denne fine bloggen, ukas andre to prosjekter har jeg dessverre ikke greid å finne kilden til for sidene er borte. Jeg kom over dem på pinterest for lenge siden, men framgangsmåten er jo i hvert fall ganske selvforklarende.

Jeg håper dere liker disse søndagsinnleggene mine, de er i hvert fall nyttige for meg, for jeg får virkelig rydda i et hav av prosjekter som jeg har tatt vare på over mange år. Tenk hvis jeg kunne brukt mer av tida jeg bruker på å leite fram nye prosjekter til faktisk å gjennomføre dem, da hadde det blitt ordnings da! Noen som kjenner seg igjen? Det er så gøy at dere er så mange som finner veien inn her på bloggen min og leser det jeg skriver, jeg setter så stor pris på dere! Til uka kommer jeg til å dra i gang en give away for dere, og jeg kan røpe såpass at premiene vil være håndlaga i god diy-stil, så er det bare å krysse fingrene for at de faller i smak..

Lina

English recap
Every sunday I share my favorite DIYs with my readers. This week I'm head-over-heals with this beautiful coatrack that I found on this lovely blog, a cute polka dot update for an old sweater and a simple yet gorgeous clock. Unfortunately I haven't been able to track down the source for the last to projects, but they should be self-explanatory.

9 kommentarer:

 1. kule ideer! så enkelt, men så fint! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant? Åh, det er så mye fint man kan lage med enkle grep! Hyggelig at du liker ideene :)

   Slett
 2. ELSKER at du deler ideer med oss! digger stumtjeneren, kanskje jeg kan lage en sånn som er kombinert med telt til lille snuppa:)
  klem Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det vil hun sikkert like, det var jo en kjempeidé! Gleder meg til å se :)
   Klem, L

   Slett
 3. Check for a report of an area canvas prepared for probable witnesses. This is where the officers are allocated to contact neighbors and endeavor to interview them. This should be eminent in the police report integrated with the discovery. Even when a person is contacted and has no familiarity of the crime, this should be noted.
  Mortgage Assistance

  SvarSlett
 4. Omékongo Dibinga is youth motivational speaker and diversity educator. He delivers his powerful message which is part speech, part poetry, and part hip-hop

  SvarSlett
 5. Best Deals of round pen panels Largest Collection of all sizes of round pen panels. New Collection of all round pen panels at low price.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...