søndag 23. februar 2014

Lag det sjæl - papirskatter // DIY - paper treasures

I dag har jeg slitt med litt problemer med nettet, men her kommer diy-innlegget sånn helt på tampen! Hvis jeg greier å rive meg løs fra symaskinen med det første har jeg lyst til å lage disse fine tingene i papir. Dersom du også vil det finner du mer informasjon om de søte kameraboksene her og vindmøllene fant jeg via Designlovefest, men sliter som sagt med nettet mitt og får ikke til å søke opp diyen akkurat nå dessverre. Diamantkortet har ingen instruksjoner, men kan kjøpes her eller som jeg tenkte da; lages selv. Tusen takk for at dere titter innom, jeg håper dere har hatt en deilig helg. Husk forresten at det fortsatt er noen dager igjen av giveawayen min, med store sjangser for å vinne fine premier (og kanskje vanker det en hemmelig ekstrapremie også)!

Lina

4 kommentarer:

 1. Fine tips!! Jeg har masse flott papir, men hver gang jeg skal sette meg ned og lage noe av det streiker hjernen min helt! Det ligger liksom ikke helt for meg... :)
  Håper du får ei ny fin uke! Jeg skal jobbe bare i dag og i morgen, så er det laaaanghelg :D
  Klem,R.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo ofte sånn det er, så idéen min med denne serien var jo å både ha opprydning på (den overfylte) pinteresten min, og dele gode tips med dere som leser. Jeg kan jo ikke få laga alle disse fine tingene, og da må jo noen andre trå til ;) Det høres ut som en deilig uke! Vi skal også ha litt "vinterferie" med den eldste nevøen vår på by-besøk, det gleder vi oss masse til!
   Klem L

   Slett
 2. ooo kule kamera! er det sånn pinhole kamera? har laget det en gang (gjennom et kit), og følte det fungerte litt dårlig. men det kan godt være pga mine monteringsferdigheter haha. disse så hvertfall kjempesøte ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det tror jeg det er. Jeg har ikke prøvd å lage disse selv, så jeg skal ikke si om du har gode eller dårlige monteringsferdigheter hihi ;) Jeg kunne uansett tenkt meg disse bare som pynt fordi de er så fine. Eller tenk å lage en uro til en baby feks, tidlig krøkes og alt det der ;)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...