lørdag 15. februar 2014

Sikter mot stjernene

Da jeg var liten og ble spurt om hva jeg ville bli når jeg ble stor svarte jeg generalsekretær i FN, og at jeg ville få slutt på all krig i verden og vinne fredsprisen. De andre barna svarte politi, sykepleier og brannmann, så du kan trygt si at det aldri har skorta på ambisjonene hos meg. De av dere som følger litt med i nyhetsbildet vet at jeg ikke er helt i mål med planene mine ennå, men sånn på fritida har jeg bestemt meg for å lære meg å sy. Disse fine ullstoffene skal forhåpentligvis bli vakre puter, så følg med og se!


Og forresten; hvis dere vil ha billig stoff må dere dra ned på Grønland i Oslo. Masse fine stoffer og til halve prisen av for eksempel Stoff og Stil. Jeg har vært hos verdens søteste dame på Lakshmi som heier meg fram allerede i startgropa av sykarrieren min. Stoffene var så billige at jeg til og med kunne kjøpe nok til å trekke om noen møbler, men det (også noe ambisiøse) prosjektet skal få vente litt til. For ordens skyld: innlegget er ikke sponsa, jeg bare heier på lokale bedrifter som er flinke og fine. Og med de prisene; what's not to like?

Håper dere har en fin lørdag, jeg skal snart ta på meg kjole og treffe masse fine bloggere hos Maia som feirer at Fabelaktig blir 4 år.

Lina

14 kommentarer:

 1. Det er jo såå kjekt å sy! Håper du finner gleden som så mange av oss andre har gjort, man blir lett litt avhengig også ;) Kos deg med prosjektene. Gleder meg til å se!
  Ha en fin lørdag videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja akkurat nå er det jo med skrekkblanda fryd jeg prøver å gå i gang, men jeg håper jo jeg får det til og vil like det. Jeg elsker å lage ting selv, det eneste som er dumt er jo at det ofte tar litt tid før man kommer i gang. Jeg har jo feks ønska meg Hay-pute i minst fem år allerede, men ikke fått meg til å bruke så mye penger på noe jeg tenker jeg sikkert kunne laga selv. Så nå får vi se da, om jeg får det til eller om jeg må spise mine ord ;) Håper du har hatt ei god helg!

   Slett
 2. Så herlige farger! Det er veldig gøy å sy. Anbefales! :D
  Kos deg på Fabelaktig feiring og hils søte Maia (føler nesten jeg kjenner henne etter å ha fulgt bloggen en god stund:)

  Klem
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hjertet mitt stoppa nesten da jeg fant disse fine fargene, for de er virkelig mine favoritter! Jeg kosa meg masse, men fikk ikke hilst for jeg så kommentaren din først etter at jeg var kommet hjem. Ellers skulle jeg nok helt sikkert ha hilst tilbake! Håper du har hatt ei god helg og nyter det som ennå er igjen :)
   Klem, Lina

   Slett
 3. Lekkert, Lekkert!! Detta tror jeg kommer til å bli lekkert! ;) Gleder meg til å se resultatet ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det er godt du har trua! Jeg er også spent på resultatet :)

   Slett
 4. Hei søta!
  Såå spennende! Jeg kan sy, men bare med support *ler*

  Det var så kos igår ;) Neste gang kommer du og da er det bare deg og meg og Nala, ett glass vin og marengskokkeleringer!

  Nyt søndagen!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig kan du sy! Hva er det du ikke kan, hihi? Det var veldig koselig i går, og jeg gleder meg allerede til marengskurs (selv om jeg tror at jeg på et eller annet punkt må begynne å godta mine begrensninger, haha). Håper du koser deg med de siste timene av helg og er klar for uka som kommer.
   God-klem!

   Slett
 5. Så nydelige matchende farger. De putene blir sikkert flotte. Jeg er enig i at det er viktig å støtte opp under gode butikker som det du gjør. Har selv handlet i stoff butikk på Grønland til en billig pris.
  Ønsker deg masse lykke til med syingen. Det går helt sikkert fint.
  Ønsker deg en flott dag videre og nyt søndagen. Du har forresten laget en fantastisk flott blogg.

  Klem fra Anne Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt du har tro på meg Anne Line, alt går så mye lettere med litt støtte i ryggen ;) Og tusen takk for de fine ordene, det varmer virkelig! Håper du har hatt ei god og avslappende helg og er klar for en ny uke snart.
   God-klem fra Lina

   Slett
 6. Er moro å sy. I allefall putetrekk som til og med jeg får til. Ønsker deg lykke til. Dette blir sikkert smekkert! :D Klem Madelén

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå har jeg prøvd meg og syns resultatet ble veldig bra om man kan si det selv, og det syns jeg man kan! Jeg har lagt ut en sniktitt på instagram og facebook, men vil nok vise dem fram her på bloggen etter hvert også. Og kanskje med en diy hvis det er interesse for det :) Takk for at du heier, det er alltid godt med litt støtte!

   Slett
 7. Herlige farger! Putene blir sikkert kjempefine! Tror jeg må ta meg en tur å kjøpe inn litt nye stoffer å lage noen puter selv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at jeg kan være til inspirasjon! :) Nå har jeg sydd og er svært fornøyd med egen innsats! Resultatet ligger foreløpig bare på facebook og instagram, men jeg skal nok vise dem skikkelig fram på bloggen også etter hvert! Gleder meg til å se putene dine!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...