onsdag 19. mars 2014

Drømmer som går i oppfyllelse - giveaway

På en måte virker det ikke så lenge siden vi lekte gjemsel i huler i fjellet, spilte slåball, klinte bak gymsalen og klatra opp på skoletakene selv om vi ikke fikk lov. Men tida har gått og barna vi var har etter hvert blitt store. Egentlig føler jeg meg ikke veldig voksen, men så skjønner jeg det av og til når jeg ikke helt henger med på de nye tekstmeldingsforkortelsene, eller fordi jeg vet hva et støttesluk er og ikke lenger er redd for å stryke bunadsskjorta mi selv. Det er rart å tenke på hvem vi var da, og hvem vi nå har blitt. Har vi levd opp til forventningene vi hadde til oss selv? Jeg har venner som har fylt kinosaler, som har vunnet Spellemannspris, som setter opp fantastiske danseforestillinger og som gir dansegleden sin videre ved å lære bort til barn og unge. Jeg har venner som styler matbilder for store blader, venner spredt over alle kontinentene, noen av dem fordi de har fulgt kjærligheten, andre fordi de skal redde verden. Felles for dem alle er at de har fulgt drømmene sine. Jeg vet ikke helt hva Julie drømte om da vi gikk i parallellklasse på ungdomsskolen, men nå bor hun i hvert fall i Danmark og jobber som grafisk designer og illustratør.Hun lager de fineste kunstverk, som treffer meg midt i hjertet, og Bloomingville har åpenbart også latt seg begeistre, for de har valgt å bruke arbeidene hennes i sin vårkolleksjon! Jeg er SÅ glad og ikke minst stolt for at hun lar meg gi bort to (!) av hennes illustrasjoner til en av dere heldige lesere!

Du får ett lodd ved å legge igjen en kommentar på dette innlegget og følge bloggen hennes, og ytterligere ett lodd ved å følge Julie på instagram @julieoestrem. Husk å skrive hvor mange lodd du tar, og epost-adressen din hvis du ikke har blogg.


Hvis du vil kjøpe andre illustrasjoner har hun en webshop (der det er salg for øyeblikket), og tingene fra Bloomingville fås kjøpt i butikker som fører det.

Jeg trekker giveawayen den 31.03. Lykke til!

Lina

34 kommentarer:

 1. Superfint bilde! Blir spennende å følge henne på blogg og IG framover. Heldig er du som har så mange flinke og kreative venner rundt deg, og så er de heldige som har deg :) God snart-helg

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Så gøy at du likte bildene hennes, dessverre ble det ikke deg denne gangen, men tusen takk for deltakelsen! God helg!

   Slett
 3. Å dette hadde vært morro å vinne ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Tusen takk for at du ville være med Carina, god helg :)

   Slett
 4. Svar
  1. Helt enig! Dessverre ble det ingen premie på deg denne gangen, men tusen takk for at du ville være med :) God helg!

   Slett
 5. Elise Dyling Nordfjæren21. mars 2014 kl. 12:35

  JATAKK! 1 Lodd har jeg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Dessverre ble det ingen premie denne gangen, men tusen takk for deltakelsen og god helg! :)

   Slett
 6. Vil gjerne være med i konkurransen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du ville være med! Dessverre ble det ikke premie på deg, men jeg ønsker deg en riktig god helg! :)

   Slett
 7. Svar
  1. Tusen takk for at du ville delta, og gratulerer som første mann som har lagt igjen en kommentar! Det i seg selv fortjener nesten en premie, men dessverre var det ikke ditt navn som ble trukket opp av hatten. Uansett ønsker jeg deg en god helg, også håper jeg du vil fortsette å lese her :)

   Slett
 8. Jeg melder meg på konkurransen med 3? lodd :-)
  følger bloggen og instagrammen hennes :-)

  imadeleine@live.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du ville være med i konkurransen, dessverre ble det ingen premie på deg denne gangen. God helg :)

   Slett
 9. Her snakker vi talentfulle venner! :) Så utrolig morsomt at en av dine venner samarbeider med Bloomingville - Elsk <3

  Jeg deltar med to lodd - Kommentar + Følger Julie på Instagram!
  *krysser fingre og tær*

  God helg til deg, Lina!
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du ville være med i konkurransen, dessverre ble det ikke deg som vant denne gangen Heidi. Håper uansett du liker å følge med Julie videre, for hun er veldig flink! :) God helg til deg!

   Slett
 10. Nydelig! Jeg er med og trekker lodd for kommentar og følger av bloggen hennes og på instagram! :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du ville være med, men dessverre ingen premie på deg denne gangen. Håper likevel du vil trives med å følge Julie videre :) God helg!

   Slett
 11. wow! talentfulle og kreative venner får man aldri nok av :)
  Henger meg på og trekker 2 lodd

  Ønsker deg en riktig fin søndag! :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du ville delta, men dessverre ingen premie. Du får løpe og kjøpe i stedet ;) God helg!

   Slett
 12. Åh jeg ble helt forelsket i disse bildene! Måtte inn på webshopen og fant masse jeg ønsker meg :) Jeg er med og tar 2 lodd (kommentar, følger bloggen + instagrammen hennes)
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
  Svar
  1. HURRA, det ble deg! Gratulerer så mye, du kan kose deg med to nydelige illustrasjoner (så fremst jeg greier å sende dem fra meg da!) God helg :)

   Slett
 13. Først og fremst! tusen takk for veldig koselig kommentar inne hos meg, du er super!
  fantastisk med enda en giveaway, og disse bildene var jo bare helt nydelige, to lodd til meg:)
  henger skikkelig etter med bloggbesøk om dagen, dagene bruker vi ute i sola og når kvelden kommer er vi helt utslitt av all den friske luften.våren er digg<3
  håper du får en superduper uke søte deg.
  klem fra Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg henger etter selv, så det skal du ikke tenke på :) Tusen takk for at du ville delta i konkurransen. Dessverre var det ikke ditt navn som ble trukket opp av hatten denne gangen, men jeg ønsker deg en god helg! Klem :)

   Slett
 14. Så artig! Å for noen nydelige illustrasjoner <3
  Denne kan man ikke dra fra uten å slå til med 2 lodd og håpe på det beste :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du ville delta i konkurransen, veldig hyggelig at illustrasjonene falt i smak. Dessverre ble det ikke deg, men jeg ønsker deg en god helg! Klem :)

   Slett
 15. Svar
  1. Ikke sant? Hun er helt fantastisk flink! Tusen takk for at du ville delta, dessverre ble det ikke deg som vant. God helg :)

   Slett
 16. Fantastiske farger!

  Trine D
  trineson@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant? Jeg elsker dette trykket, så det spørs om jeg får til å sende det fra meg :p Du har sikkert fått med deg at det ikke ble deg som vant, men tusen takk for at du ville delta :)

   Slett
 17. Nydelige bilder.
  Jeg trekker 3 lodd jeg.

  Krysser fingrene og håper.
  Hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja hun er helt fantastisk flink! Dessverre ble det ikke deg som vant, så du får gjøre sånn som jeg har gjort: kjøpe et trykk ;) Tusen takk for at du deltok, god helg til deg!

   Slett
 18. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...