søndag 23. mars 2014

Lag det sjæl - foto i interiøret // DIY - photo displays


Gode venners smil, kjæresten min som sover, tur og lek med hundene, rotet som er igjen etter hyggelig kaffebesøk, solnedganger, noe ekstra godt til middag; det er øyeblikk jeg vil ta med meg, samle på. Så kan jeg ta dem fram en regnværsdag og minne meg selv på hvor fint det stort sett er, livet. Noen av øyeblikkene framkaller jeg, og i dag vil jeg dele de aller fineste måtene jeg har funnet å vise dem fram på. For å vises fram fortjener de jo, disse fine øyeblikkene som gjør meg så takknemlig for at jeg er nettopp meg og lever akkurat mitt liv.

Hvordan vil du vise fram dine favorittøyeblikk? Framgangsmåten til den geometriske "oppslagstavlen" finner du her, vil du lage små polaroidbildemagneter kan du lese mer om dem her, den lekne bildeholderen passer kanskje på skrivebordet eller barnerommet, eller også som holder for bordkort i en barnedåp? Klossene i tre finner du framgangsmåten til her og bildene med polaroidramme i tre finner du her. Der er selve rammen i tre kjøpt, men de er vel egentlig ikke så vanskelige å lage selv hvis man har riktig verktøy.

Lina

Siden NIB vil se hvordan vi pynter med bilder hjemme legger jeg inn dette innlegget som en inspirasjonskilde selv om det ikke er mine ideer eller hjemme hos meg. I løpet av et par dager skal dere nok få se hvordan vi gjør det med foto her hjemme også, men dette er mitt bidrag i mellomtida.

English recap
Every sunday I share some of my favorite DIY projects that I've found throughout the week. This week I've been looking for great ways to show of some of my everyday moments reminding me to be thankful for who I am and all I've got. How do you want to display your most precious moments? You can find the diy for the geometric photo display here, if you want to make polaroid magnets you can read about how to do that hereThe playful toy picture holder would look great in a kids room, on your work desk, or even as place card holders for a christening party. The diy for the wooden blocks I got from this site and the wooden polaroid frames you will find here.

6 kommentarer:

 1. oH, For noen fine måter å vise frem øyeblikk på. <3 Inspirert ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du ble inspirert! Er det noen som får til å lage fine ting så er det deg, da gleder jeg meg til resultatet :)

   Slett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen kjære deg ;) Helt enig med deg det med studio. Å helt riktig som du sa, det er jo det som er hverdagen;) Man kan fort bli litt vel for kritisk mot en selv når man holder på med bilder til det daglige. ;) Jeg er helt grusom der :P hihi.. Har trekt lodd for neste giveaway du har nå!;) Så krysser fingrene for å vinne denne gangen ;)

  En riktig god uke til deg ;)

  Klem

  Ps: så kul DIY du har lagt ut! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, her er mange godbiter syns jeg! :)

   Slett
 3. Ooo den oppslagstavlen var kul! Jeg har nettopp kjøpt meg et instax kamera, så jeg har masse små instax bilder liggene rundt over alt nå haha. Må lage noe sånt for å vise dem fram!

  Og tusen takk for hyggelig kommentar! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...