søndag 9. mars 2014

Lag det sjæl - naturen inn // DIY - indoor woods


Jeg er veldig glad i naturen; hav, himmel og skog, og jeg elsker bjørketrær. De ser på en måte sarte og sterke ut på samme tid. Det er noe med silhuetten og fargene som gjør det tror jeg. Siden jeg har brukt uka på å leke meg i naturen på Svalbard syns jeg det passet med litt natur her inne på bloggen også. Hvis du vil pynte et kubbelys med bark greier du kanskje tenke deg til hvordan du går fram selv, men instruksjonene finnes her. Vil du lage lysestake av ei grein finner du framgangsmåten her, og hvis du falt pladask for bordene har denne dama kort foklart hvordan hun gikk fram for å lage dem.

Lina

English recap
This weeks diy roundup takes us to the woods! Dress up a candle with birch bark, make your own candle stick or go big with this tree trunk turned table.

12 kommentarer:

 1. Det er så fint det der ;) Hatt lyst til å ha noe slikt i heimen, men har ikke fått somla meg til det ennå gitt ;)

  God søndag ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er jo noe med tida som skal strekke til ;)

   Slett
 2. Alltid moro med ting man kan lage selv! Jeg har så lyst til å snekre noe snart. :)
  Klem Madelén

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er skikkelig gøy med ting man lager selv syns jeg! Artig at de har hatt det som tema i NIB hjemme denne gangen :)

   Slett
 3. Velkommen hjem igjen, søta!

  God bedring også ♥

  SvarSlett
 4. Takk for lang og fin kommentar på bloggen min! Jeg har ingen problemer med at folk lager et innlegg når de har vært på en produktkveld, problemet mitt er blogger som ikke lenger lager andre innlegg... Blogger som tidligere var fine og inspirerende, men som etter som lesermassen har vokst, tydeligvis har blitt invitert på masse produktkvelder og så ikke lenger lager andre innlegg. Da mister de helt sin betydning. Og det finnes dessverre alt for mange eksempler på dette. Vil ikke navngi noen, for jeg vil ikke henge ut noen. Og noen av problemene med disse innleggene er jo at de alle blir så like... Kan virkelig produsentene tjene noe på det? (Og ja, det er klart de gjør det, men ville de ikke vært bedre tjent med litt høyere kvalitet på innleggene etter disse kveldene?)
  Når det gjelder dine innlegg etter slike kvelder, så klarer du fortsatt å holde på min interesse, og det er mye fordi du alltid vinkler de på en litt annen måte. Det er ikke bare en oppsummering á la denne: "vi hadde en kjekk kveld hos så eller så som har lansert noe så nytt og fint og flott og så fikk vi masse godt å spise og noe sprudlende i glasset og så er de andre bloggerne så fine og flotte mennesker og vi koste oss så vanvittig." Men også fordi du har andre innlegg. Som ikke er sponset reklame.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er i hvert fall veldig hyggelig at du liker måten jeg skriver på :)

   Slett
 5. Den DIY nede til høyre skulle jeg gjerne ha hatt på soverommet - hadde passet perfekt :-) Og du må ikke tenke på at du har brukt lang tid på å svare, det har ikke jeg tenkt på iallefall ;-) Ble bare glad for å få en hilsen fra deg nå jeg :D Håper formen er stigende, så ønsker jeg deg en flott torsdag! Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er fantastisk fine! Mulig jeg må på stubbejakt når vi har flytta i hus ;) Formen blir stadig bedre og godt er det! Snart god helg! Klem, L

   Slett
 6. Heisan Lina
  Tusen takk for hilsen på bloggen min som førte meg hit til deg.
  JA... jeg kunne definitivt tenkt meg å lage disse små stubbe-bordene; sååååå fine!!!
  Liker å trekke natur-elementer inn i interiøret.
  Fin senkveld til deg!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja stubbe-bordene hadde nok passa fint inn hos deg :) Hyggelig at du fant veien inn hit også! Noen ganger er jeg litt sjenert på kommenteringa, men jeg har jo fulgt med bloggen din lenge, og da er det så hyggelig både å legge igjen, og få hilsen! Håper du får en fin ny uke. Lina

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...