søndag 30. mars 2014

Stengt grunnet fint vær

Som jeg skrev i fjor sommer så liker jeg hvordan vi nordmenn slipper det vi har i hendene når været blir varmt. Derfor blir det ikke noe diy-innlegg i dag, jeg har nemlig vært opptatt med helt andre ting enn innendørssyssler. Har sola skint der hvor du bor? Hvis ikke håper jeg dette bildet kan være en smakebit av det som kommer. God søndag og tusen takk for at dere kikker innom!

Husk forresten at det fortsatt er mulig å delta på giveawayen min, jeg trekker den i morgen!

Lina

6 kommentarer:

 1. Her har det vært helt fantastisk!
  Bare vært ute å sløvet i hele helgen!
  Gled deg til du blir en Haneknemoer du også! :)

  Søndagsklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, det høres deilig ut! Nå er det så fint i Oslo at jeg nesten gruer meg litt, men krysser fingrene for at vi blir veldig fornøyd alt i alt :)

   Slett
 2. Lina mi! Her "hjemme" har vi nydelig påskevær, og snøen har lavet ned de siste dagene. Vi synes jo det er litt urettferdig, dette vårværet dere har, men vi vet hvor vi bor og vet også at vi snart går rett over i en deilig sommer☺ Så nå skal tanteA ut å måke snø, og etterpå blir det strikking i godstolen! God varm klem fra Tromsø♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det e store forskjella i detta landet våres. Han Lars va en svipptur i Tromsø i går på jobb og blei overraska over kor kaldt og mye snø det va, så da måtte æ si "jævla søring, du fortjene å fryse!" til han ;) Klem til dåkker!

   Slett
 3. Jeg har et album på facebook som heter "stengt pga fint vær". Her i byen skjer det faktisk at butikker stenger når det blir sol og fint. Fornuftig!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...