onsdag 30. april 2014

Lag blomsterkasse av en pall DIY

Når man bor i blokk er det alltid noen som pusser opp, og ikke alle er like flinke til å rydde opp rotet oppussinga fører med seg. Etter å ha irritert meg over søpla i noen dager fant jeg ut at jeg like godt kunne bære med meg denne pallen opp og ha den på balkongen. Egentlig har jeg ikke blitt helt venner med paller-i-interiøret-trenden, men jeg syns den gjorde seg som blomsterkasse. Hva syns dere? Er dette noe dere ville hatt selv?

Du trenger
En pall (eller flere)
Fiberduk
Stiftepistol m/stifter
Saks
Blomsterjord
Planter

Sånn gjør du
Klipp til duken sånn at den dekker opp til kanten av "sin" planke og ikke henger nedenfor. Stift rundt kanten. Gjør det samme i alle de andre hullene. Fyll med jord, plant de plantene du vil ha. Selv har jeg valgt meg sukkulenter som er hardføre planter, siden jeg ikke er spesielt bra på dette med blomster. Etter sigende skal sukkulentene tåle alt unntatt for mye vann og frost. Og nå kan jeg jo angre meg for jeg tror vi fryser litt både jeg og plantene i hovedstaden nå, så jeg må nok flytte hele herligheten inn noen netter tror jeg. Men det er bak fasaden, og i kveldssola ser det skikkelig hyggelig ut der ute syns jeg!


Nå begynner jeg forresten å lande litt etter den fantastiske turen jeg hadde til Trondheim i helga, og jeg gleder meg til å dele inntrykkene mine med dere, så følg med! I mellomtiden ligger det massevis av bilder på instagram under #trondheimdesignevent og #trd_designevent. Jeg har også lagt ut noen bilder som du finner på @omgdeterlina. Til sist må jeg si tusen takk for alle varme og støttende ord etter forrige innlegg, dere er verdens beste heiagjeng! Vi vet foreløpig ikke noe mer, men det er veldig godt å ha så mange fine mennesker som tenker på oss.

Lina

Lagt til i ettertid: NIB sin utfordring for juni er uterom, og mens jeg funderer på om det blir enda en balkongstyling fra meg sender jeg inn dette som mitt bidrag. Over nyttår pakkes hele blokka vår inn, fasaden skal pusses opp og vi skal få nye større balkonger. I mellomtiden er det denne søte lille saken her som må gjøre jobben, og det er jo akkurat nok, men jeg kjenner jeg gleder meg til den som blir dobbelt så stor! For andre store og små balkonger, vakre hager og uterom kan du sjekke ut de andre bidragene her.

6 kommentarer:

 1. Så kult, og veldig deg;) liker! Kommer gjerne på balkongvisitt når varmen kommer tilbake;)
  Nyt dagene fina;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi tusen takk! Du er selvfølgelig hjertelig velkommen, og jeg satser på at det varmes fort for jeg hadde jo ikke tenkt til å ha en blomsterkassepall i stua akkurat ;) Stor klem!

   Slett
 2. Oi, dette var lurt og dekorativt :-) Du er bare så flink du, finner på allverdens! Håper du får en flott fridag i dag. Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Monica (og beklager supersent svar, men sånn er det jo noen ganger når man prøver å ha litt digitalfri). Jeg håper du har hatt en fin start på mai selv om været ikke har vært helt med oss, også håper jeg du får en fin helg! Klem, L

   Slett
 3. Jeg synes den ble kjempefin! Men så er nå jeg en av de som liker paller i interiøret og da haha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns det kan være SÅ fint hos andre, men får det liksom ikke helt til å passe inn her hos oss. Men ute på balkongen tror jeg den får bli altså (selv om jeg har vært nødt til å ha den stående inne helt siden jeg lagde den fordi det frøys på litt igjen, hihi). God helg!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...