fredag 25. april 2014

Stillstand

Det er ingen hemmlighet at husbygginga vår har tatt lang tid. Mye lengre enn hva som er normalt, og hva vi ble forespeila. Akkurat hvor ting har stoppa opp er vanskelig for oss å sette fingeren på, men jeg tror at den mest sannsynlige forklaringa er at dette er arbeid som ikke haster for noen andre enn oss. Vi er takknemlige for at vi bor godt og har hatt alt vi trenger og litt til mens vi venter. Og etter at vi i går fant ut at Premiumhaus ikke har levert årsregnskap for 2012 og står i fare for tvangsoppløsning, er vi svært takknemlige for at ting har tatt lang tid. Det verste som kan skje nå er at vi taper de pengene som vi har betalt inn, og det er tross alt en mye mindre kostnad enn om huset hadde vært halvferdig. Likevel er det ubehagelig å ikke vite hva som skjer framover og hvor vi skal bo. Men for nå er jeg bare glad det ikke er verre, og jeg gleder meg til å reise bort i helga og glemme dette for en liten stund. Jeg skal på Trondheim Designevent med gode venninner, og dere kan følge turen på instagram på min profil @omgdeterlina eller @trd_designevent og #trd_designevent og #trondheimdesignevent. Siden jeg reiser bort, og har hatt litt annet på tapeten denne uka blir det ikke noe diy-tips innlegg denne søndagen, men til uka skal dere få en superenkel diy på å lage en fin blomsterkasse av en gammel pall. Resultatet av vår ligger allerede ute på instagram hvis dere vil sniktitte.

Lina

English recap
We've encountered some problems with the firm that was supposed to build our house, so now we're not sure there's even going to be a house at all. Still we are so grateful that we haven't spent too much money already and that we live in an apartment that we love.

6 kommentarer:

 1. uffda.håper alt ordner seg,dette hørtes ikke noe gøy ut. men prøv å kos deg i Trondheim by!! god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for støttende ord og takk for at du legger igjen en kommentar! Jeg har kosa meg masse og kom hjem med masse positiv energi i bagasjen :) En sånn tur kan virkelig anbefales!

   Slett
 2. Dritt!

  Kanskje flaks i uflaksen dette da, når firmaet gynger på utrygg grunn.
  Kose deg masse i Trondheim! Skulle ønske jeg kunne blitt med,
  men her er det knallharde prioriteringer for å holde hodet over vannet.

  Klæm, klæm
  Siw

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi har mistet tilliten til dem nå, så egentlig hadde det vært fint om dette betyr slutten på hele prosjektet. Og om det det er så har vi vært heldige tross alt som ikke risikerer å miste mer penger, så kanskje det er noen der ute som passer på oss ;) Du var savna i Trondheim, men jeg skjønner godt det med formen altså. Jeg var litt urolig selv for jeg fikk liksom ikke kommet meg helt dit jeg ville før jeg skulle dra, men jeg tok det ganske pinao og i mitt eget tempo så det gikk heldigvis fint. Fikk ikke vært med på alt jeg gjerne skulle, men har hatt en skikkelig supertur likevel :) Stor klem, L

   Slett
 3. Usj, kjedelig at ting tar tid, men kanskje greit at dere ikke var kommet lenger akkurat nå.
  Det blir nok bra til slutt!

  Nyt Trondheim i helgen! Er skikkelig misunnelig på dere som skal dit! Knips masse bilder, jeg gleder meg til å følge med!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja veldig godt at vi ikke har kommet lengre for da hadde vi risikert å miste mye mer penger enn hva vi gjør nå. Så egentlig tar vi dette med ro, og håper på en rask avklaring sånn at vi kan begynne å leve livene våre som normalt igjen. Jeg har storkosa meg i Trondheim og kom hjem med bagasjen full av gode opplevelser jeg kan leve lenge på. En sånn tur er virkelig å anbefale! Klem, L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...