søndag 18. mai 2014

Der det er hjerterom er det husrom

Øverst fra venstre: Ann Merete med bloggen Kreativ-i-tet, Susanne med bloggen Teglsteinsliv, meg, Live med bloggen Lidyll, Trine med bloggen Høytrykk og Ann-Beate med bloggen Med et lekent sinn. Foto: en av jentene på Maxbo Vækerø.
Torsdag 8. mai skulle jeg og lillesøstra mi kle oss fine for selveste Justin Timberlake. Hun kjøpte konsertbillettene i gave til meg for lenge siden, og vi hadde gleda oss stort; det er jo ikke hver kveld man får danse med sånn en kjekkas. Selv om bloggtreffene er hyggelige, var jeg ikke veldig trist for at jeg kom til å gå glipp av hagefesten på Maxbo Vækerø, for jeg skulle jo synge i kor med Justin. Men så ble lillesøstra mi syk og satt på antibiotikakur med streng beskjed fra legen om å hvile. Visste dere at det er nærmest umulig å selge bare én billett til en konsert? Det skjønte i hvert fall vi ganske raskt når alle interesserte spurte etter to. Søstra mi er student med tilhørende økonomi, og jeg er belasta med såpass samvittighet at jeg syns det ble for dumt om hun gikk glipp av muligheten til å selge billettene og samtidig skulle ligge strak ut hjemme på sofaen. Det som skulle vært en fest ble altså raskt forandra til en ganske normalt kjedelig torsdag. Men så kom jeg på hagefesten på Vækerø og sendte en mail midt i lunsjen. Jeg spurte pent om jeg kunne få komme, for jeg visste at det egentlig var fullt. Men svaret tikket raskt inn; selvfølgelig kan du det! HURRA! Det ble altså litt fest på meg likevel denne torsdagen, og for en jobb jentene på Vækerø hadde gjort for å sette stemninga! Et møterom var for anledningen pynta til en skikkelig hagefest med alt som hører med, og vi fikk høre Lisbeth Larsen (fargesjef i Jotun) og Hanna Wendelboe (head of design i Borås tapeter), som begge er fantastisk inspirerende damer. Forfjamsa som jeg var dro jeg hjemmefra uten kamera, men Ann Helen fra NIB har tatt nydelige bilder som dere kan se her. Tusen takk til jentene på Maxbo Vækerø som gjorde den veldig triste torsdagskvelden jeg hadde foran meg mye bedre! Disse jentene kan forresten virkelig å style miljøer, så instagramfeeden deres er absolutt verdt en titt!

Jeg tror forresten jeg må skaffe meg sånne solbriller med bart, for jeg trivdes egentlig godt med looken. Hva syns dere?

Lina 

6 kommentarer:

 1. For en deilig bukett med bloggere, og for en festlig torsdagskveld du fikk! Utrolig trasig at dere ikke fikk sunget og dansa med Justin da,- han er en strålende artist! Kanskje neste gang...☺
  -tanteA-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja dem e herlig! Og han Justin gir sæ forhåpentligvis ikke, så vi får sett han en anna gang! Håpe dåkker hadde en fin dag i går :) Klem, L

   Slett
 2. Var virkelig synd at du gikk glipp av Justin, men jeg ble kjempeglad for å seg hvertfall! :)
  Når slike ting skjer så tenker jeg at det kanskje var "meant to be".


  Takk for kommentaren. Nei her på Harestua ser det desverre ikke helt ut som Maxbo på Vækerø.....hehe....
  Men da har man en unnskyldning til å dra til Vækerø og få gode tips og råd fra de flinke og fine jentene som jobber der! :)

  Vi hadde en herlig 17.mai. Søndagen og det fantastisk fine været var bare helt perfekt avsluttning på uken!

  Ønsker deg en knallfin dag i den solfylte hovedstaden! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ble mange solfylte dager på rad, og jeg har ligget ute til lading, deilig! Håper du har nytt fine dager og straks er klar for en god helg! Klem fra Lina

   Slett
 3. Herlig bilde av noen stilige bloggere ;-) Kjenner meg igjen i den økonomiske situasjonen, og synes du var en knupp som valgte å selge billettene. Det kommer helt sikkert en annen anledning. Karma vedu *blunk. Håper du får en flott kveld. Klem Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, ja jeg satser på at jeg får igjen for dette på et senere tidspunkt ;) Klem L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...