søndag 11. mai 2014

Lag det sjæl - ombre // DIY - ombre

Både dekorative lamper og glassklokker er i vinden for tida, og ombre-trenden holder fortsatt stand. Dette er svært enkle diy-prosjekter for deg som har lyst til å ha et oppdatert interiør eller bare liker små drypp av sarte farger. Hvis du vil lage hengelampene finnes framgangsmåten her, har du en glassklokke du ønsker å gi det lille ekstra kan du se hvordan her, og om du syns rislampa di blir finere av litt farge, og det gjør den jo stort sett syns jeg, kan du klikke her.

Før jeg ønsker god søndag videre må jeg få takke for alle dere som legger igjen en kommentar eller noen hjerter både her og på instagram, og alle dere som jeg har vært så heldig å få møte på ordentlig også. Dere gir så meg så mye bra energi og glede, noe jeg trenger sårt akkurat nå midt oppi dette husbyggespetakkelet vårt. Jeg er så glad for at jeg begynte å skrive blogg, og på den måten har fått blitt litt kjent med så masse fine folk som gir så mye av seg selv, dere er så gode. Tusen hjertelig takk! Håper dere har hatt en god helg og nyter siste rest i dag, ha en fin søndag!

Lina

8 kommentarer:

 1. De lampene oppe til venstre kunne jeg absolutt tenke meg å lage og henge på soverommet! Får sjekke det ut etter eksamensperioden er over :) Takk for tips, som alltid. Og så ønsker jeg deg en glad dag! Klem Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh ja gjør endelig det, jeg gleder meg til å se dem! Håper 17.mai-feiringa var strålende! Klem, L

   Slett
 2. Så stilig altså, kanskje dette er noe for den kommende utestua vår? :-) Men jeg tror jeg holder meg til lamper og interiør, og sparer håret jeg også ;-)

  Lina, du Lina, jeg sier det samme, det er så fint å være her i bloggverdenen, å få møte så mange rause, fine folk. Takk for at akkurat du blogger :-)

  Mange klemmer til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fine ord, de varmer :) Ombre gjør seg nok veldig utendørs ja, nå gleder jeg meg til å se hva du finner på! Stor klem!

   Slett
 3. Stilige farger :) Trenger å få litt mer farge inn huset her. Går mye i hvitt, brunt og grått!
  Veldig hyggelig å hilse på deg på torsdag :) Håper vi sees igjen en annen gang.

  Hilsen Ellinor

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig hyggelig å hilse på deg også, jeg håper det byr seg flere anledninger! Ombre er jo en forsiktig måte å tilføre litt farge på, jeg gleder meg til å se hva du velger! :)

   Slett
 4. Takk for at jeg også ble kjent med DEG!
  Og igjen takk for herlig DIY tips! :)
  Stay strong!
  Ønsker deg en herlig dag! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Selv takk Annie, og så hyggelig at du liker diy-tipsene mine. Denne søndagen ble det ingen gitt, men jeg regner med at folk skjønner det dagen etter 17.mai. Det så ut som dere kosa dere med feiringa, håper dagen i dag var like fin, men kanskje litt roligere ;) Klem, L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...