torsdag 1. mai 2014

Med stjerner i øynene og diamanter i bagasjen

Kjæresten min er ikke så god på navn, så de jentene jeg har blitt kjent med gjennom bloggen det siste året har han ikke helt kontroll på. I starten prøvde han å huske hvem som var hvem, men han blanda dem sammen og blanda til og med inn noen nye navn i forsøket. Så han begynte å omtale dem bare som "de jentene du blir så glad av å være med". Etter min mening kunne han ikke funnet en mer passende betegnelse! Da jeg kom hjem fra Trondheim Designevent på mandagskvelden var jeg sliten av alle inntrykkene, men likevel føltes det som om jeg lå en halvmeter over madrassen og svevde på all den gode energien som disse fine folkene gir. Jeg har ennå til gode å treffe en interiørblogger som ikke er raus, smilende, imøtekommende og som gir av seg selv. Det gjør meg så godt å være sammen med disse menneskene som helt oppriktig vil meg vel, og jeg kan bare håpe at jeg greier å gi noe av det samme tilbake. I tillegg til å være fylt med denne fantastiske stemninga var helga også pakka med inspirerende folk som fortalte om sin reise for å oppnå drømmene sine. Med et Trondheim bada i sol, deilig mat, bra musikk og villvakker natur og arkitektur på Stokkøya var rammene satt for en fantastisk opplevelse. Jeg kom hjem med stjerner i øynene og diamanter i bagasjen.

Glassene er fra Stelton og var i goodiebagen jeg fikk da jeg handla på Norway Designs, duftlyset fra JOIK var i goodiebagen vi fikk på eventet (hipp hurra for jeg har brukt opp det jeg hadde!), lysestakene er fra Søstrene Grene (handla fra før) og diamantene er fra Bloomingville kjøpt hos Keiserens Nye Trær. Sistnevnte har for øvrig en butikk som er så fin at den nesten er verdt en Trondheimstur bare i seg selv. Det merkes at guttene brenner for det de driver med, og nesten alt de selger står på ønskelista mi! Norway Designs og Ting var også en opplevelse med nydelige utstillinger i begge butikkene.

Lina

2 kommentarer:

 1. Åh, du kjære, gode Lina!

  Tusen, tusen takk for ei fantastisk helg! Og et av høydepunktene var å møte deg, for makan til herlig jente skal man lete lenge etter. God fra første stund! Og jeg likte dialekta di så godt :-) Lover deg at du gir mye tilbake til folk rundt deg.

  Og det er så godt å være sliten av noe fint.. :-)

  Nå finner jeg senga og lader opp til ei ny uke. Ønsker deg ei super ei!

  Klemmer og smil fra Marthe

  SvarSlett
  Svar
  1. For noen fine ord Marthe, tusen tusen takk! (Og jeg trengte dem litt ekstra nå etter å ha brukt morgenen på å prøve å rydde opp i dette husbyggekaoset vi lever midt oppi!) Jeg er så glad for endelig å ha fått møte deg, og i sommer kommer jeg til Stryn for å bli bedre kjent! Håper helga blir akkurat sånn som du liker den! Stor klem, L

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...