mandag 2. juni 2014

Omstilling og opprydding

Vi har bestemt oss for å selge tomta og legge lokk på husdrømmen for denne gangen. Det føles litt rart å avslutte prosjektet sånn, men samtidig er det veldig godt å vite med sikkerhet hva framtida vil bringe. De siste par ukene har vi brukt mye tid på å rydde her hjemme. Siden vi ikke lenger planlegger å få dobbelt så stor plass har vi vært nødt til å gå kritisk til verks, og har gitt bort en hel masse. I tillegg kommer vi til å selge litt. Den observante leser husker kanskje at vi kjøpte sofaer til huset i fjor sommer? Vel, i de aller fleste leiligheter i Oslo har man jo bare bruk for én, sånn er det i hvert fall her hos oss, så forhåpentligvis kan den snart glede noen andre sånn at vi kan få tilbake gjesterommet vårt. Men vi kan jo ikke kvitte oss med alt, så det står også minst et oppbevarings-snekker-prosjekt på planen, og det gleder jeg meg til å vise fram! Dessuten er det noen store fordeler med å bo sammen med en mann som engasjerer seg i interiøret, for han introduserte meg nylig for noe jeg aldri hadde hørt om før og som han mener kommer til å lage bølger i interiørbloggeverden. Dere får vente i spenning litt til, men hvis resultatet blir bra lover jeg å ikke holde det for meg selv for lenge!

Og tusen takk for alle varme ord og tilbakemeldinger jeg har fått på forrige innlegg! Det er veldig godt å vite at dere ikke forsvinner. Jeg har i hvert fall ikke tenkt meg noen steder, må bare pause litt av og til.

// Teen i den fine boksen og den deilige honningen fikk jeg i goodiebagen på Designevent i Trondheim sponset av henholdsvis Rom til rom og Browns, koppen er en sommersesong mummikopp av litt eldre årgang kjøpt på ebay, tesila er fra Norrmann Copenhagen, skjærefjøla er fra TGR og stolen er et finn-funn. //

Lina

6 kommentarer:

 1. Å, nei!! Dere er jo allerede våre favoritt-naboer, og så skal dere aldri flytte dit... :( Dette var ikke noe hyggelig, Lina! Dere har vært maks uheldige, alt godt til dere begge to.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei ikke sant? Veldig kjipt å ikke bli naboer med dere, men vi satser på at vi har innsmigra oss såpass at vi kan få noen vafler på verandaen en gang innimellom likevel?

   Slett
 2. Føler virkelig med dere, og helt sikkert kommer det noe godt ut av denne erfaringen også men litt vond å svelge nå kan jeg tenke meg! Men heldig er du jo som kan forsette å bo i beste i byen;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det går faktisk bedre etter at vi "bestemte" oss for at det var dette som måtte bli utfallet, fram til nå har vi levd med en voldsom usikkerhet og det har vært veldig slitsomt, så det å endelig kunne lande litt har vært veldig deilig! Og heldigvis trives vi jo veldig godt her vi er og har ennå muligheten til å bli her, så sånn sett er vi veldig heldige.

   Slett
 3. Så kjedelig! Men sikkert så godt å ha tatt avgjørelsen, og det var helt sikkert den riktige.
  Leste det forrige innlegget ditt, et veldig fint, ærlig og åpent innlegg uten å bli alt for privat. Trist å høre om sykdommen, men godt du virker til å ha grei kontroll på den.Syns det er viktig at bloggingen er en overskuddsgreie, at man blogger når man har lyst og overskudd, ikke fordi man føler man må. Bloggere som gjøre det, blir veldig fort kjedelige og uinteressante. Så fortsett som du gjør du.
  Selv har jeg gått helt bloggelei for tiden. Vet ikke helt hvorfor. Men trolig fordi det er så mye annet som skjer at jeg ikke har hatt tid til å tenke på den en gang. Hadde festival i bakgården nå i helgen, og snart er det avgårde for å være arkeolog.
  Og det å ha plass til alt man har i en liten leilighet vet jeg alt om! Men jeg elsker å rydde og organisere, og det å finne gode oppbevaringsløsninger er noe som gir meg stor glede. Og vi har brukt mye tid på å "rydde oss ned". Gi bort eller selge ting på Finn, ha byttefester med venner der det overskytende går til Fretex... Gøy! Er veldig spent på hva det er mannen har kommet på. De kan ofte være lure de altså...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det føles veldig behagelig å endelig ha bestemt noe selv etter å ha levd i uvisse så lenge, så selv om det var en avgjørelse med et annet utfall enn vi har ønsket oss er det godt å vite med sikkerhet hvor vi skal bo om et halvt år. Veldig hyggelig med en sånn tilbakemelding, det er jo alltid ugreit å vite hvor mye man skal dele og ikke, men det var så viktig for meg å få sagt noe om hvorfor det blir stille. Siden jeg ikke er frisk nok til å jobbe akkurat nå har bloggen gitt meg så mye positivt i form av mestringsfølelse og gode tilbakemeldinger, sånne ting som man tar for gitt i en normal arbeidshverdag og som er så uendelig viktig for å føle seg vel. Derfor føltes det feil for meg å bare bli borte sånn over tid uten å si i fra, for jeg setter så enormt stor pris på alle dere som leser og kommenterer. Men jeg er helt enig i at man må ha overskudd og at det skal være gøy, og for meg er det viktig at jeg har noe å formidle også. Jeg har jo fått med meg at du ikke har skrevet, og jeg tror jo vi stort sett forsvinner litt fra nett ikke bare med negativt fortegn, men også når det skjer bra ting utenom sånn som du forteller om. Og den der pliktfølelsen med å blogge er nok mest noe man pålegger seg selv, for jeg tenker jo ikke at jeg slutter å lese hos deg bare fordi det har gått litt tid siden sist :) Ønsker deg fine dager og straks god helg!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...